Jakub 24 Napisano 1 Sierpnia 2011 Share Napisano 1 Sierpnia 2011 Cześć, w piątek ukończyłem taką scenkę: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 1 Sierpnia 2011 Share Napisano 1 Sierpnia 2011 Czyżby inspiracja z szeregowca Ryjana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 1 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2011 Czyżby inspiracja z szeregowca Ryjana? Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alan Napisano 3 Sierpnia 2011 Share Napisano 3 Sierpnia 2011 Dioramka bardzo fajna. Sam robię teraz podobną Jako miłośnik filmu "Szeregowiec Ryan". Jedna rzecz tylko razi w oczy, to bunkier. Mogłeś go trochę bardziej podniszczyć, żeby wyglądał na nadgryziony zębem wojny;) Mam na myśli troszkę większe zniszczenia bunkru od strony kapitana Millera oraz odstające elementy zbrojenia. Ale to tylko moja sugestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Jesteś pewny, ze taki bunkry były na plażach Normandii ?? Ta radiostacja, jest bardzo nie estetyczna. Figurki równierz nie są pomalowane z dbałościa o szczegóły. Koncepcja fajna, ale i tak najbardziej razi w oczy ten gruby drut kolczasty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 6 Sierpnia 2011 Share Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgadzam się co do bunkra, za gładkie i jednolite ściany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1702 Napisano 11 Października 2011 Share Napisano 11 Października 2011 Ten bunkier jest aż za gładki. Na pierwszy rzut oka przypomina szafkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAMSON Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Ten bunkier jest aż za gładki. Na pierwszy rzut oka przypomina szafkę. dokładnie to mi się na mysl wysuneło jak zobaczyłem Ale nie będę mówił co jest źle bo juz koledzy co trzeba powiedzieli Resztę usprawiedliwia skala. Naprawdę gracko to wygłąda (nie patrząc na bunkier) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 10 Listopada 2011 Share Napisano 10 Listopada 2011 Podłoncze się Każdy kiedyś zaczynał więc pracy niekomentuje ,bo koledzy mnie uprzedzili ale bardzo bodoba mi się ustawienie figurek dzięki czemu jest ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1702 Napisano 14 Listopada 2011 Share Napisano 14 Listopada 2011 Figurki są ciekawe w przeciwieństwie do szafki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi