ranisz79 Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Witam. W końcu odważyłem się opublikować mój pierwszy warsztat od kilku lat. Po bardzo długiej przerwie postanowiłem powrócić do starego hobby. Na początek na warsztat poszedł VOUGHT F4U-1D CORSAIR TAMIYA 1:48 plus blaszki EDUARD Bardzo proszę o konstruktywną krytykę oraz pomoc Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ranisz79 Napisano 4 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Po długiej i morderczej walce z blaszkami zakończyłem kokpit. Pierwszy raz miałem do czynienia z blaszkami (takimi małymi) Słownictwo które latało wraz z niektórymi blaszkami nie jest do cytowania Poniżej przedstawiam moje wypociny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Całkiem zacnie to wygląda, wątpliwości mam jedynie co do koloru wnętrza, ale to poczekam jak się Gretagonzo wypowie Zapraszamy też do przyłączenia się do miniprojektu corsairowego viewtopic.php?f=86&t=27386 F4U nigdy za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ranisz79 Napisano 4 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Wnętrze malowane Vallejo Air Interior Green Trochę z oświetleniem przegiąłem i dlatego kolory są przekłamane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 Wygląda jak Olive Drab lub coś w tym stylu. Ale cholera wie jak z tymi zdjęciami. Tylko układ kolorów jest jak we wcześniejszych wersjach. Zresztą, w tym wątku wspólnym chyba już o tym było. F4U nigdy za mało Masz coś orzeciwko temu samolotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 4 Sierpnia 2011 Share Napisano 4 Sierpnia 2011 F4U nigdy za mało Masz coś orzeciwko temu samolotu? Damn miało być za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Witam , co prawda latadła to nie moja bajka ale cieszę się Jacku ,że zdecydowałeś się coś pokazać. I moim skromnym zdaniem kokpit wygląda bardzo fajnie. Biorąc pod uwagę , że to Twoja pierwsza przygoda z blaszkami to jest super! Na pewno Koledzy pomogą Ci we wszystkim o co zapytasz. Dawaj dalej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messershmitt1996 Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Zasiadam gdzieś tam z tyłu Jak na razie wygląda ładnie, a z doświadczenia forumowego wiem, że powroty bywają genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdravko Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Model Tamiyi wymiata po drodze wszystkie inne Corsairy i sam już od dłuższego czasu wypatruje swojego, tylko w przeciwieństwie do Ciebie ja bym chciał zlepić sobie Birdcage czyli F4U1, ale cena sklepowa mnie trochę przeraża. Pytanko o wykończenie klapy będą wysunięte? i czy skrzydła w pozycji do hangarowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi