okonek Napisano 11 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2006 Czasami cos sie znajdzie na dysku wiec dodaje kolejny model po dlugim czasie. Jeszcze nie tak calkiem ukonczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinL Napisano 11 Kwietnia 2006 Share Napisano 11 Kwietnia 2006 okonek próbowałeś zapuszczania elementów podwozia czarnym akrylem?? Super wychodzi szczególnie na elementach podwozia. Robiłem tak w F16 ale jeszcze nie miałem czasu skończyć. I przestań ustawiać modele na tle zieleni bo nie wiem czy to model czy kit wciskasz i orginał pokazujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 11 Kwietnia 2006 Share Napisano 11 Kwietnia 2006 zdjecia i modele sa swietne............w niektorych mometach zastanawialem sie czy to prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 11 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2006 Ciekawy sposob z tym akrylem. Postaram sie wyprubowac jak wroce do fruwadel A co do zieleni to jest i zielone z ostatniego wypadu do Inowroclawia ale o ile pamietam to juz bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Kwietnia 2006 Share Napisano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) No prosze jakie modele Ciekawe co trzymasz jeszcze w zanadrzu Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinL Napisano 11 Kwietnia 2006 Share Napisano 11 Kwietnia 2006 oj okonku chyba coś cyganisz z tym malowaniem. Nasze mają trochę inne kolorki i po remontach polskie napisy eksploatacyjne. Chyba że to któryś zaraz po darowiźnie od wielkiego brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 12 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) Nic nie cyganie. Malowanie fabryczne po paru latach eksploatacji (okolo 1995) Teraz Monogramowska 117-ka w ostatnim wydaniu Revella. Model pudelkowy z poprowiona kabina we wlasnym zakresie. Mam jeszcze model z Academy wykonany gdzies w 65% ale czy go kiedys skoncze Edytowane 12 Kwietnia 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinL Napisano 12 Kwietnia 2006 Share Napisano 12 Kwietnia 2006 oooops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 12 Kwietnia 2006 Share Napisano 12 Kwietnia 2006 Mam jeszcze model z Academy wykonany gdzies w 65% ale czy go kiedys skoncze Tez go do niedawna mialem... Ale sie zamienilem... na Tamiye Juz nie moge sie doczekac, kiedy go zaczne robic . Najpierw chyba jednak skoncze to, co mam juz rozbabrane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 12 Kwietnia 2006 Share Napisano 12 Kwietnia 2006 okonku te samolociki na takim tle to jak prawdziwe...sa extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 12 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2006 (edytowane) To tylko taki ciekawy sposob prezentacji Teraz EF-ek z ......no kurde wlasnie nie pamietam ...albo Italerka albo Revell Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 13 Kwietnia 2006 Share Napisano 13 Kwietnia 2006 mi sie potobaja sa naprawde fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 13 Kwietnia 2006 Share Napisano 13 Kwietnia 2006 Chyba przestanę pisać okonek w Twoich tematach, bo ileż można się powtarzać, że to fajne, a tamto zarombiaste, a jeszcze inne cudne Weź zamieść odrazu wszystkie fotki jakch masz modeli , to podsumuję je hurtem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 13 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2006 Najpierw chyba jednak skoncze to, co mam juz rozbabrane... No wlasnie a co tam masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 14 Kwietnia 2006 Share Napisano 14 Kwietnia 2006 Khehe... No mam tego mojego nieszczesnego Raptora, co go juz ponad rok nie moge zrobic no i jakies pol roku temu podjalem sie karkolomnego zadania. Stal sobie na polce moj "wielki powrot do modelarstwa", czyli Comanche. Stal sobie, stal, dopoki w pewnym momencie nie zapragnal polatac. No i polecial... Z polki na podloge. Nie trudno sie domyslec, ze nieco sie "porozklejal", bo twardo przyziemil. Wiec pomyslalem sobie, ze go kiedys poskladam. Ale jak juz sie za niego zabralem, to stwierdzilem, ze go poprawie, bo moj "wielki powrot" nie byl zbyt udany i nawet jak byl w jednym kawalku, to patrzec na niego nie moglem... Skonczylo sie na tym, ze Comanche wyladowal w krecie. Khehe, mialo byc szybkie odpoczynkowe poprawianie, a bawie sie z nim ponad pol roku juz... Ale sprawa zbilza sie juz do finiszu. Na dniach bede nakladal kalki, potem koncowe lakierowanie i poskladanie wszystkich klamotow do kupy. Zdjec celowo nie daje, bo miala byc niespodziewanka, ale wlasnie sie wygadalem . Jak juz stanie na kolach, to go pokaze. Moze w przyszlym tygodniu sie uda Kurde, czemu czowiek ma tak malo czasu na hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 26 Kwietnia 2006 Share Napisano 26 Kwietnia 2006 okonku podziwiam Twoje prace, a szczególnie Mi24 bo tak się składa, że jestem z Inowrocławia i mój staruszke jest technikiem pokładowym na tych maszynach Mam pytanie z jakiej firmy jest ten Mi (trumpek??) i czy dorabiałeś samemu kalki? Staruszek wybiera sie niedługo na zasłużoną emeryture i chciałbym mu kiedyś sprezentować taki modelik by sobie powspominał żołnierskie lata Co do kwesti napisów ostrzegawczych w języku rosyjskim - były takie. Nie pytajcie skąd wiem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 26 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2006 Czesc Iceman . Inowroclaw powiadasz Przypomniala mi sie pewna noc w 1988, kiedy to cala przelatalem po Twoim miescie i walilem z PKS-u Ale byla jazda hehe No dobra . Model z Monogramu. Kalki z Intechu, Techmodu oraz orginalne . Troche blach z Part-a oraz pare dodatkow wlasnych . Jesli masz zamiar popelnic model to proponuje MHM. Zaoszczedzisz sobie roboty nad Ispanka i Bieriozka, ktore musialem wykonac od podstaw a dodatkowo otworzysz pojemnik z amunicja. Dodam, ze z kalek dorabialem tylko oczy na filtrach. Co do napisow to masz racje. Tamte malowania byly naprawde swietne . To co robia teraz to tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 3 Maja 2006 Share Napisano 3 Maja 2006 Kurde, Okonek super modele robisz. Bardzo ładne. Nawet nie wiedziałem ze Su-27 miał wersje A i B. Zastanawiałem sie nawet kiedys co znaczą te literki przy modelach Academy. Mógłbys dac wiecej fotek tego F-117 i napisac cos wiecej o jego budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 4 Maja 2006 Autor Share Napisano 4 Maja 2006 Dzieki. Mógłbys dac wiecej fotek tego F-117 i napisac cos wiecej o jego budowie? Niestety nie mam innych w tej chwili. Model sklejal sie wysmienicie. W czasie gdy go robilem to byla jeszcze do wyboru Italerka ( tez zreszta kiedys popelniona ) ale ten model ja dyskwalifikowal juz na starcie. Jeden z niewielu modeli , do ktorych dodawano kiedys blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 21 Maja 2006 Autor Share Napisano 21 Maja 2006 W moich dawnych fotkach robionych jeszcze Zenitem wpadl mi w lapki ten oto Kingfisher. Sentymentalnie dzis na niego patrze. Pierwszy model w 48-ce, pierwszy gdzie dodalem blachy no i pierwszy malowany aerografem. Ach........ to byly czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 21 Maja 2006 Share Napisano 21 Maja 2006 Kiedy zbudowałeś tego Kingfishera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 21 Maja 2006 Share Napisano 21 Maja 2006 jaki kurka wodna fajny modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 21 Maja 2006 Autor Share Napisano 21 Maja 2006 Kiedy zbudowałeś tego Kingfishera? O ile sie nie myle bylo to jakies 9 lat temu . Modelu juz nie ma. Polegl z paroma innymi w katastrofie mojej witryny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vis13 Napisano 23 Maja 2006 Share Napisano 23 Maja 2006 Obejrzałem sobie wszystkie i Czekam co jeszcze wyciągniesz z szafy lub zdejmiesz z półki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J35 Napisano 20 Lipca 2006 Share Napisano 20 Lipca 2006 Pogratulować modeli W oko wpadł mi Juhas (super jest fotka z mewami),su27,me109 i sabre (jaki to metalizer?).Reszta też nie od macochy. Pzdr.Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi