skala72 Napisano 9 Sierpnia 2011 Share Napisano 9 Sierpnia 2011 Swego czasu popełniłem "przestępstwo" i drogą zakupu (20 zł.) stałem się posiadaczem w/w modeli Chińskiej firmy Kitech. Model (jak widać) jest w skali 1/48 i uwaga, posiada silniczek i jeździ. Wraz z innymi modelami jak mam rozbebeszone na warsztacie będę go powoli dziubał. Do jakości fotek proszę się nie czepiać, nie mam zamiaru otwierać studia foto. Tu mam prośbę do Was, czy ktoś z Was posiada koła do Leosia i gąski gumowe? Chciałbym je odkupić lub pożyczyć i odlać w żywicy. i bardzo bym prosił o fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Sierpnia 2011 Share Napisano 9 Sierpnia 2011 Ale tragedia. Będziesz miał kupę roboty aby to doprowadzić do jakiegoś porządnego stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 9 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2011 Nabywając ten model, mogę tak powiedzieć, stałem się Kamikaze. On jest fatalnie zrobiony. Nie będe z nim robił cudów na kiju, ma jeździć i zadowolić bratanka (7 tat = do ubicia) mojej żony, znaczy popatrzy sobie jak on jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 10 Sierpnia 2011 Share Napisano 10 Sierpnia 2011 Problem w tym, że nikt oprócz Kitecha i Academy nie produkuje Leoparda 2 w 1:48, a jakość tych dwóch jest podobna, przy czym Academy jest lepiej zdetalowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 11 Sierpnia 2011 Share Napisano 11 Sierpnia 2011 Piękny ma ''pojemniczek'' na bateryjki...ma nawet ładnie zaznaczone chodniczki antypoślizgowe.Bateryjki są w zestawie? Popatrzę - może kupie mojemu dzieciakowi.Tylko muszę wiedzieć czy mocno hałasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 12 Sierpnia 2011 Share Napisano 12 Sierpnia 2011 Miałem kiedyś inny model z tej firmy (T-90), i na tej podstawie odpowiem: Oczywiście, że mocno hałasuje, na tym w końcu polega cała zabawa, prawda? A zabawy jest co niemiara, czołg jeździ dość żwawo i z zapałem pokonuje różne "przeszkody terenowe". Model jest perfekcyjny, żeby na nim poćwiczyć wielokolorowe malowanie. Powodzenia w budowie, pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Sierpnia 2011 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2011 Dzięki, silniczek sprawdziłem i miałem już napisach, że hałasuje (Gites!). Ostrzeżenie dla potencjalnych nabywców modeli tej firmy, plastik strasznie się pyli i zalecam pingle ochronne z maseczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi