Pszczółka Napisano 22 Marca 2006 Share Napisano 22 Marca 2006 Witam moim tematem jest Ford Focus tuning który jest przerobiony z wrc na tuning jka widac widać wiciąłem grill i wstawie tam kratkę Model ten wylądował już w sobie i teraz pracuje nad podwoziem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 22 Marca 2006 Share Napisano 22 Marca 2006 Też będzie problem z bocznymi lusterkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 23 Marca 2006 Autor Share Napisano 23 Marca 2006 Też będzie problem z bocznymi lusterkami. Masz rację gulus bo nie wiem gdzie one mi sie zawieruszyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 23 Marca 2006 Share Napisano 23 Marca 2006 A były w ogóle te lusterka? Wersje rajdowe nie potrzebują dodatkowego balastu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 24 Marca 2006 Autor Share Napisano 24 Marca 2006 Tak były te lusterka tylko nie wiem gdzie je schowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 18 Maja 2006 Autor Share Napisano 18 Maja 2006 Witam ostatnio na zajęciach pomalowałem juz forda i poprzyklejałem kalki jak bede na następnej modelarnii to porobie zdjęcia i je tu dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Maja 2006 Share Napisano 18 Maja 2006 Nareszcie coś się ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 18 Maja 2006 Autor Share Napisano 18 Maja 2006 Nareszcie coś się ruszyło No trzeba coś zacząc robić bo trochę mi się nudziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Maja 2006 Share Napisano 18 Maja 2006 Nareszcie coś się ruszyło No trzeba coś zacząc robić bo trochę mi się nudziło Mi sie nudzi gdy nie mam nic do klejenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 19 Maja 2006 Share Napisano 19 Maja 2006 No w końcu Andrzeju czyli Tobie się nigdy nie nudzi z tego wynika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 19 Maja 2006 Share Napisano 19 Maja 2006 No w końcu Andrzeju czyli Tobie się nigdy nie nudzi z tego wynika. Milosz a co ja mam innego robić żonka pracuje, dzieci na uczelniach, teściowa przyjeżdża sprzątać i gotować, a ja pracuję co drugi tydzień po kilka godzin to co mam innego robić jak nie sklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 19 Maja 2006 Share Napisano 19 Maja 2006 a masz moze jakas koncepcje na podstawke albo cos w tym stylu.....daj jakies fotki choiciaz oryginalu na ktorym sie wzorujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 22 Maja 2006 Autor Share Napisano 22 Maja 2006 Witam mam fotki ktore obiecałem Zdjęcie podwozia Zdjęcia wnetrza Zdjęcia Karoserii która została pomalowana i przyklejone zostały kalki Zdjęcie felgi które pomalowałem je pendzlem farbą z humbrola 27002 cdn. to narazie wszystko beda jescze zdj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Maja 2006 Share Napisano 22 Maja 2006 Lakier ładnie położony Czy model malowałeś na podstawie oryginału, czy raczej jest to twój wymysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 23 Maja 2006 Autor Share Napisano 23 Maja 2006 Lakier ładnie położony Czy model malowałeś na podstawie oryginału, czy raczej jest to twój wymysł Można tak powiedzieć że pomalowałem według swojego wymysłu podobnie jak Citroen Xsara tuning. Ja będe startował tylko w zawodach podoba się czy nie podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 23 Maja 2006 Share Napisano 23 Maja 2006 No wierzyć się nie chce, że to ta sama fordzina co z początku tematu Model nabiera fajnego wyglądu, tak trzymać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ergie Napisano 23 Maja 2006 Share Napisano 23 Maja 2006 Tuningowanie modeli samochodów to świtna zabawa, za mną chodzi coby przerobić jakiegoś amerykanckego krążownika, tak jakby to można było zrobić z prawdziwym samochodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 Ładny FORD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juras Napisano 24 Października 2006 Share Napisano 24 Października 2006 cze jak zrobic tuningowe zderzaki i spojler heh odpowiedz please i neony bo mozna podobno?????? Nie pisz postów jeden pod drugim, jeżeli musisz coś dopisać to możesz edytować post. Proponuję zapoznać sie z regulaminem Forum no i może byś przedstaawił się w "Powitalni". Ps. Jeden z postów usunąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 24 Października 2006 Share Napisano 24 Października 2006 Czesc, my tez sie cieszymy, ze dolaczyles do nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 24 Października 2006 Autor Share Napisano 24 Października 2006 jak zrobic spojler i zderzaki i neony podobno mozna odpowiedz please Witam ja sie nie zajmkuje przerabianiem zderzaków i innych rzeczy które mozna dorobić, poprostu model wziałem zWRC i zrobiłem go na wersję cywilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi