Rudi Napisano 9 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2012 Dzisiaj doszły rdzawe zacieki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid99 Napisano 10 Czerwca 2012 Share Napisano 10 Czerwca 2012 Wygląda ok.Teraz czas na następnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 10 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2012 Wygląda ok.Teraz czas na następnego! Oj nie tak prędko.Chcę najpierw z grubsza skończyć tego. A zostały jeszcze gąsienice ( z którymi aktualnie walcze ), plamy z paliwa i oleju i kurzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Czerwca 2012 Share Napisano 10 Czerwca 2012 Rdza na wydechu trochę za czerwona. Czy dałoby radę trochę ostrzejsze zdjęcia robić? Bardzo mi się ten projekt podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid99 Napisano 11 Czerwca 2012 Share Napisano 11 Czerwca 2012 Sorry, nie zauważyłem braku gąsek.Podziwiałem model :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Czerwca 2012 Share Napisano 11 Czerwca 2012 Co do rdzy na tłumiku to teraz oglądam na innym kompie i wygląda na ok. Ach te monitory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 11 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2012 Co do rdzy na tłumiku to teraz oglądam na innym kompie i wygląda na ok. Ach te monitory... Spoko , na moim monitorze też jest czerwieńsza niż w rzeczywistości. A co do fotek to raz mi wychodzą lepiej a raz gorzej. Aparat byle jaki, fotograf kiepski i brak czasu na sklejanie modeli , a co dopiero robienie im fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 12 Czerwca 2012 Share Napisano 12 Czerwca 2012 Naprawde dobre są te nowe Attacki, a jak jeszcze się je dobrze pomaluje to starsze modele typu ex-Esci i Hase odpadają w przedbiegach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudi Napisano 18 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2012 Dwójka stanęła na gąskach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Kurcze - naprawdę - patrząc na foty, aż chce się łyknąć te nowe Attacki. Zbieram na Pz. I... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Ładny mikroszkop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 20 Listopada 2012 Share Napisano 20 Listopada 2012 Fajne! Podglądam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi