kornik_69 Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 Witam Znalazłem dziś na pewnej znanej wam zapewne stronie ciekawą galerię: http://www.joemonster.org/art/17850/Wewnatrz_pociagu_pancernego_w_Warszawie Nie wiedziałem do końca gdzie ten wątek wrzucić, więc jeśli powinien się on znaleźć w innym dziale, to proszę o jego przeniesienie. Mam nadzieję, że komuś się przyda. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 mam tez kilka zdjęc z pobytu w Muzeum Kolejnictwa w Warszawie-ogólnie polecam to miejsce !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 Ten pociąg pancerny jeszcze jest otwarty do zwiedzania? Jeśli tak, do kiedy, bo może w piątek pojadę do Warszawy... warto by go obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 23 Sierpnia 2011 Share Napisano 23 Sierpnia 2011 - Mamy nadzieję w ten sposób przekazać pewną wiedzę historyczną na temat funkcjonowania i wyglądu sprzętu, którym dysponowało w tamtym czasie nasze wojsko - dodaje Sowińska. Wnętrze artyleryjskiego wagonu pancernego można zwiedzać do końca wakacji, czyli 31 sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi