adam juszczak Napisano 11 Października 2011 Share Napisano 11 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 11 Października 2011 Share Napisano 11 Października 2011 Po tych zdjęciach widać ,że nie tyle Dragon przerysował to łączenie co nie dorysował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 12 Października 2011 Autor Share Napisano 12 Października 2011 Po tych zdjęciach widać ,że nie tyle Dragon przerysował to łączenie co nie dorysował Robert szew jest na całej długości tylko zaraz za lufą jest drobniejszy i na fotkach trochę umknął Dzisiaj powyciągam cienkie pręciki z poliestru to go poprawię.Nie będzie problemu bo model jest po kąpieli bez farby. Drugie kamo też mi nie wyszło,to pierwsze było chyba o niebo lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 To lipa Piotrze dwa razy myty ,żadnych strat? Oj potrafisz budować napięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 Widzisz, gdybyś dał fotki to pewno byśmy cię pochwalił i nie musiałby go kąpać dwa razy. No nic czekam na akt trzeci tego spektaklu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 12 Października 2011 Autor Share Napisano 12 Października 2011 Myty tylko raz.Pierwszym razem przyprószyłem tylko plamy kamuflażu.Z blaszek nic nie odpadło,kleiłem tym nowym cyjanoakrylem Wamodu.Wygląda na to,że to dobry klej.Zrobię jeszcze tylko ostatnie podejście do plam.Jak mi ładnie nie wyjdą to odpuszczam i robię jednobarwne kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 13 Października 2011 Autor Share Napisano 13 Października 2011 Prace lakiernicze wstrzymane do czasu nadejścia nowego aero. W starym zacząłem bawić się tą śrubą regulacyjną,która jest pod spodem i amen. Tak się rozregulował,że nie jestem w stanie przywrócić ustawień jakie były. Przestroga dla innych żeby nic przy tej śrubie nie grzebać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Chodzi o tę śrubę za podpięciem węża z powietrzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 ... czasu nadejścia nowego aero... Witam w klubie Harder & Steenbeck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 13 Października 2011 Autor Share Napisano 13 Października 2011 Tą śrubkę Grzesiek; Witam w klubie Harder & Steenbeck Ale w klubie będę dopiero po niedzieli Robert. Jeszcze raz dzięki za wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 A ja liczyłem, że zobaczę już kamo. Skoda, myślę jednak, że efekt będzie wart czekania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 17 Października 2011 Autor Share Napisano 17 Października 2011 No w końcu się doczekałem.Doszedł mój nowy aerograf.Jestem pod wrażeniem jakości jego wykonania.W szczególności igła jest równiutka i w pięknym chromie.Biorę się za testowanie A ja liczyłem, że zobaczę już kamo. Skoda, myślę jednak, że efekt będzie wart czekania. Pisałem Ci Darek na początku,że z efektem końcowym może być różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 17 Października 2011 Share Napisano 17 Października 2011 No to maluj Piotrek kamo tym slicznie chromowym aerkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 17 Października 2011 Autor Share Napisano 17 Października 2011 No to zaczynam raz jeszcze.Mam nadzieję,że po raz ostatni Poszedł czarny podkład i kolor bazowy,który jutro będę rozjaśniał; Przepraszam wszystkich,że tak długo to trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Października 2011 Share Napisano 17 Października 2011 Eeeej wtedy było dobrze co się stało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 17 Października 2011 Autor Share Napisano 17 Października 2011 Eeeej wtedy było dobrze co się stało ? Kamo nie wyszło Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 17 Października 2011 Share Napisano 17 Października 2011 Oj kurde szkoda próbuj znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 17 Października 2011 Share Napisano 17 Października 2011 Jest dobrze ,teraz cieniowanko i kamo ,tylko Piotruś już go nie myj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 17 Października 2011 Autor Share Napisano 17 Października 2011 Więcej Wamodu już nie dostanie.Limit wyczerpany.Co wyjdzie to wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 18 Października 2011 Autor Share Napisano 18 Października 2011 Puma dostała kamuflaż i sido.Teraz kleję kalkomanie a potem wash. Niestety strasznie się świeci i mało co widać.Kolory też są przekłamane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Kamuflaż mnie powala - szczególnie na wieży. Rozkład plam jest świetny oraz dobór kolorów. Można widzieć co to za farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 No i pięknie Panie pięknie Malowałeś z reki ? i na jakich nastawach ,rozcieńczenie i tak dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 18 Października 2011 Autor Share Napisano 18 Października 2011 Farby to MrHobby seria H. Podstawowy kamuflaż to mieszanina H79+403+H11.A plamy H80 Malowałem Robert z ręki na ciśnieniu około1,3.Rozcieńczanie na oko Powiem wam,że jednak pierwsze kamo wyszło najlepsze i żałuję że je zmyłem. Zobaczymy co dalej z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 Muszę ci wierzyć na słowo bo pierwszego nie widziałem. Ale teraz jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 To jak to kamo jest słabsze od tego pierwszego to musiał byc kosmos ,z jakiej odległości malowałeś? musisz miec Piotrek zajebiście pewna rękę ,brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi