yarris Napisano 3 Października 2011 Autor Share Napisano 3 Października 2011 znow post pod postem- kleilem blaszki super glue loctite ale schnie na bialo- czy zna ktos super glue nie zostawiajacy sladow ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Może ta informacja się przyda mam wszystkie trzy rzdki, sredni i gęsty mi odpowiadają http://riku.pl/produkt/1552/klej-cyjanoakrylowy-rzadki-20g./&id_kat=121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarris Napisano 3 Października 2011 Autor Share Napisano 3 Października 2011 dzieki- sprobuje- na razie mam super glue firmy Bostik- zobacze jak ten klei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Ja kleiłem kiedyś Bondini. Ale z tego co pamiętam też zostawiał biały ślady choć w mniejszym stopniu nic zwykły klej CA. Tak na marginesie współczuję sytuacji ale jakiś czas temu miałem podobny problem co prawda z dziadkiem i trochę inne uwarunkowania ale tak to już jest. Pozdrawiam serdecznie Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarris Napisano 4 Października 2011 Autor Share Napisano 4 Października 2011 jutro zamierzam zabrac sie za glowna artylerie i tak sobie ubzduralem ze anti blast bagi zrobie z torebeczek na psia kupe(bardzo cienki plastik) zastanawiam sie tylko czy bedzie przyjmowal farbe humbrola- moze ktos prowadzil eksperymenty w tym temacie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 jutro zamierzam zabrac sie za glowna artylerie i tak sobie ubzduralem ze anti blast bagi zrobie z torebeczek na psia kupe(bardzo cienki plastik) zastanawiam sie tylko czy bedzie przyjmowal farbe humbrola- moze ktos prowadzil eksperymenty w tym temacie ??? Ja użyłem do tego celu zwykłej cienkiej torebki foliowej. Farbę przyjmowała bez zarzutu więc Twój plan też się raczej powiedzie. Proponuję wykonać testy malowania coby się przekonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarris Napisano 8 Października 2011 Autor Share Napisano 8 Października 2011 maly update przymiarka do fartuchow antypodmuchowych z woreczkow na psia kupe oraz walka z wieza A. do blaszkowania uzylem zestawu Eduard bo jakos bardziej do mnie przemawia mimo tego, ze drabinki wydaja sie odrobine za dlugie natomiast lufy zastosowalem z zestawu Lion Roar pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 8 Października 2011 Share Napisano 8 Października 2011 znow post pod postem- kleilem blaszki super glue loctite ale schnie na bialo- czy zna ktos super glue nie zostawiajacy sladow ??? abir24 dał link do najlepszego jaki mi się trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 9 Października 2011 Share Napisano 9 Października 2011 Troszkę jak bym się cofnął w czasie gdy patrzę na Antona Edka niejednokrotnie trzeba poprawiać ale to i tak fajny zestaw dodatków. Tirpitz zapowiada się ciekawie, zatem dalej kibicuję i zaglądam do relacji Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 9 Października 2011 Share Napisano 9 Października 2011 Mała rada, podpowiedź na krokodylka zakładaj koszulke ochronna/weżyk/ lub zeszlifuj iglakiem ząbki. Nie wiem jaka mają siłe docisku twoje ale potrafią narobić szkody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarris Napisano 9 Października 2011 Autor Share Napisano 9 Października 2011 Dzieki za rade- tak wlasnie zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarris Napisano 10 Października 2011 Autor Share Napisano 10 Października 2011 w czwartek zawitam w Polsce- pierwszy raz od czterech lat- moze znajde w Toruniu jakis sklep modelarski ( znowu post pod postem- niegrzeczny jestem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 Fartuchy anty-podmuchowe można również zrobić z woreczków "na"/"po" herbacie albo z green-stuffu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skell Napisano 14 Października 2011 Share Napisano 14 Października 2011 Ja zrobiłem blastbagi z plasteliny zabezpieczonej wikolem, ale teraz bym wybrał inną drogę. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarris Napisano 19 Października 2011 Autor Share Napisano 19 Października 2011 Jestem znowu w domu- wizyta w Polsce to hardcore-jutro zabieram sie za robote wiec jakis update w sobote pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi