Kamil K. Napisano 26 Września 2011 Share Napisano 26 Września 2011 Cześć Kupiłem kiedyś ten model i nawet chciałem go zrobić... ale zgubiłem lufę z jarzmem. Stąd nie tak dawno pojawił się pomysł, żeby sobie go maznąć w niemieckie kamo i zrobić bezwieżowy ciągnik. Ponieważ kamo mi się nie podobało, powstał pomysł, żeby nałożyć mu zimowe kamo na lakier do włosów. To już spodobało mi się bardziej i tak sobie go mazałem w przerwach od innych modeli, ot tak na spontanie. A że mało miejsca zajmował i miałem sporo luzu w pudełkach, to zabrałem go ze sobą do Łasku. W zasadzie to mój debiut w 1/72, na zdjęciach jest baardzo wszystko powiększone, więc miejcie litość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilkU Napisano 27 Września 2011 Share Napisano 27 Września 2011 Ładny model ode mnie. Trochę zbyt bardzo jednolity kolor gąsek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 27 Września 2011 Share Napisano 27 Września 2011 Świetne zdjęcia, myślałem, że to 1:35. Model też bardzo mi się podoba, mógłbyś jedynie ubogacić podstawkę bo trochę jest pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 27 Września 2011 Autor Share Napisano 27 Września 2011 Dzięki. Miło mi to słyszeć, bo taki mały paznokieć, to dla mnie była kompletna nowość. Tutaj opisałem pokrótce malowanie, gdyby kogoś interesowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 28 Września 2011 Share Napisano 28 Września 2011 Ładny model, tak coś kojarzę, że go chyba w Łasku na konkursie wystawiałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 28 Września 2011 Share Napisano 28 Września 2011 Fajny model. ...bo taki mały paznokieć... Mały ? Są w tej skali dużo mniejsze modele, ten można powiedzieć, że jest duży, no, średni . pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 28 Września 2011 Autor Share Napisano 28 Września 2011 Ładny model, tak coś kojarzę, że go chyba w Łasku na konkursie wystawiałeś? Tak, napisałem o tym w pierwszym poście. Choć np. przy Twoim JSU-122 wypadał dość blado. Grzesioj, dla mnie to maluch, w porównaniu do tego, co na co dzień kleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 28 Września 2011 Share Napisano 28 Września 2011 Bardzo Fajnie wykony teciak, ładnie upakowany klamotami i wymalowany. Tylko jeden mały szczegół rzucił mi się w oczy, jeżeli scenka ma przedstawiać pojazd w ruchu to wizjery kierowcy powinny być otwarte. Ogólnie Bardzo fajna maszynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 w lublinie na żywo lepiej się prezentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 25 Października 2011 Autor Share Napisano 25 Października 2011 Dzięki. Na zdjęciach zawsze wyłażą rzeczy, których w realu nie widać - szczególnie jak się ich robić nie umie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 Ładny modelik. W pierwszej chwili myślałem, że jest to 1/35. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi