MCzarnowicz Napisano 30 Września 2011 Share Napisano 30 Września 2011 Witam Prezentuje wam mój ostatnio ukończony model. Jest nim F/A-18C Kuwejckich Śił Powietrznych. Plastik Hasegawy, uzbrojenie HB i Kinetic. Kalki to mix aeromasterów (napisy eksploatacyjne) i HiDecal Line. Samolot w konfiguracji do misji SEAD - zwalczania wrogiej obrony plot. Niestety w trakcie powrotu z wystawy w Niepołomicach kilka drobiazgów odpadło i popadło w niebyt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 30 Września 2011 Share Napisano 30 Września 2011 Mi się podoba Fajnie wyszło podkreślenie lini podziałowych i cienie. Gratuluje fajnego modelu, a..... i podstawkę wkomponował bym w jakąś ramke, zyska napewno na atrakcyjności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 30 Września 2011 Share Napisano 30 Września 2011 Bardzo realistyczna, piękna praca. Może jakaś figurka na schodkach? Ożywiło by to cały projekt. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Sympatycznie wygladajacy i ze smakiem wykonczony model. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Wybrałeś i wykonałeś piękne malowanie. Jestem pod dużym wrażeniem. Oczywiście pozytywnym Ramka tej podstawce rzeczywiście by się przydała. Czekam na kolejne Twoje prace! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcatsky Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Super zrobiony modelik choć - raczej wygląda na F/A-18 A - brak anten za owiewką - charakterystycznych dla ver. C ( chyba że o tych częściach mówiłeś, które popadły w niebyt po wystawie/zawodach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi