eljazz Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Może to trochę za wcześnie ale przedstawiam taką małą winietkę .Sdkfz 251 /3 ausf C z DGren Panc. Waffen SS . "LSSAH" Johena Pejpera z okresu walk o Charków, marzec 1943 r. Model to stara Tamiya , wnętrze w większości wykonane od podstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Ładny model. Ciekawy, zimowy kamuflaż. Ogólnie podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Przegladam na telefonie dlatego zbyt wiele nie widze aaale bardzo mi sie podoba calosc wyglada dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeraltofPoland Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Fajny, ale narzędzia wydają mi się za czyste w porównaniu do styranego i brudnego pojazdu. Gąski lepiej by wyglądały, gdybyś je odrobinę przetarł gunmetalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Super. Jak zrobiłeś zimowe kamo? Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sznycel Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Dla mnie ekstra, podstawka choć mała jest bardzo efektowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 2 Października 2011 Autor Share Napisano 2 Października 2011 Dzięki za dobre słowo! Narzędzia no powiedzmy że{ wyfasowali nowe }to oczywiście żart, natomiast z gąskami pozwolę sobie mieć odmienne zdanie. Kamuflaż to panzer grau reszta tzw. suchy pędzel pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeraltofPoland Napisano 2 Października 2011 Share Napisano 2 Października 2011 natomiast z gąskami pozwolę sobie mieć odmienne zdanie.W porządku, to przecież twój model. Ja osobiście uważam, że gąski, które są całe czarne wyglądają odrobinkę sztucznie, a lekkie przetarcie dodaje im metaliczności i ogólnej "ciężkości" całemu pojazdowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Z każdą galerią pokazujesz nam coraz przyjemniejsze dla oka modele. Oby tak dalej! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Kamuflaż to panzer grau reszta tzw. suchy pędzel pozdro. Trochę to mgliste to wyjaśnienie. Ten biały kolor nakładał aero? Potem to pewnie jakieś oleje i tego typu techniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 3 Października 2011 Autor Share Napisano 3 Października 2011 Masz rację! ale to chyba widać na zdjęciach biały to aero, natomiast reszta j.w. Przepraszam za nieporozumienie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Dzięki. Męczyłem cię bo mi się bardzo podoba. A jak mi się coś podoba to chcę wiedzieć jak to jest zrobione bo może kiedyś najdzie mnie na coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Bardzooo fajny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi