TomAUG Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Witam wszystkich. Po wielu problemach podczas składania wreszcie udało mi się skończyć R8. Przy budowie znowu inspirowałem się wyścigami w Moskwie. W trakcie prac postanowiłem trochę upiększyć i tak już piękne auto. I tak dodatkowo zrobiłem: - Centralny wydech - Spoiler na klapie własnego pomysłu - Wloty w nadkolach wzorowane z PPI - Wyloty na masce - Przyciemnione szyby i szkła tylnych lamp - Pod maską zestaw Twinturbo Evomotorspotr (na takim zestawie Audi ma od 800 do 1000 koni ) - Lakier to dwuwarstwowa biała perła z palety Infiniti. W słońcu mieni się na piękny błękitny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Pięknie sie prezentują razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Bardzo ładne Audi. Lakier mi się podoba jak i połączenie białej kasty z czarnymi felgami. Dziwnie tylko wygląda to, że wstawki na bokach są w kolorze całego nadwozia. Gratuluję kolejnego świetnego modelu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Ja również uważam, że R8 wyszło fajnie. Jeśli chodzi o czepianie się, to może trochę za mocne i miejscami nierównomierne linie podziału . Ogólnie jednak b. ładna maszynka. A, nie dałoby się jeszcze okleić boczków karbonem? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 1 Października 2011 Share Napisano 1 Października 2011 Ty to chyba lubisz Rosję? A Audi wygląda suuuper. Linie podziału, lakier, felgi czarne, wszystko składa się na super efekt.Nawet przebaczam krzywy tylny zderzak, czy gorszą linie podziału - ostatnie zdjęcie (ktoś mu w dupsko wjechał, blacharz średnio się spisał). Tylko ten czarny jakiś taki, markerowy, gruby... Tak samo w komorze silnika, jak i deska we wnętrzu. Mógłbyś jeszcze tak bezpośrednio pokazać jego pyszczek i zadek? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 1 Października 2011 Autor Share Napisano 1 Października 2011 Ogólnie lubie klimat ruskich wyścigów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Witam Całkiem miłe dla oka Audi Koledzy wymienili już chyba wszystkie niedoskonałości. Ja mogę tylko pochwalić i - Lakier to dwuwarstwowa biała perła z palety Infiniti. W słońcu mieni się na piękny błękitny kolor czekać na galerię terenową Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Pochwalic super modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 3 Października 2011 Autor Share Napisano 3 Października 2011 Kolejna porcja fotek Niestety efekt perły jest trudny do uchwycenia i widać go na odbiciach od podłoża. No i lakiernik dostał ochrzan i poprawił zderzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Dało by radę lekko zużyć opony? Lepiej by wyglądały. Jeszcze ode mnie pochwała za światła. Tylne są pomysłowe, ciekawe, podoba mi się efekt Przednie też mi się podobają. Nawet ledy, mimo że tylko kalkomania, bardzo ładnie się prezentują. A jak przy budowie? Revell chyba słynie z tego, że kasta nie pasuje do podwozia. A jak było u ciebie? Pozdrawiam, kawał pięknej maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 4 Października 2011 Share Napisano 4 Października 2011 Ledy to nie kalki tylko otworki w lampie ;) Bardzo ładne Audi ja bym tylko dał mocno błyszczące czarne felgi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 5 Października 2011 Autor Share Napisano 5 Października 2011 Dokładnie tak jak mówisz. Przednie szkła są nawiercane. Co do spasowania wszystkich elementów to jest tak średnio. Właśnie podwozie i nadwozie sprawia najwięcej problemów. Po prostu trzeba to naciągać elementy albo docinać podwozie. Ale jest to do zrobienia Dzięki za tak pozytywne komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 7 Października 2011 Share Napisano 7 Października 2011 Te boczki gdyby były chociażby czarne, siwe to wyglądałaby jeszcze lepiej. Ogólnie na 6+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 7 Października 2011 Share Napisano 7 Października 2011 RapToWny, boczki to kwestia gustu. Ja osobiście jestem za białymi, gdyż R8 wygląda w nich bardziej designersko (jak ta to się pisze). Każdy śpiący na kasie pójdzie do salonu i wykupi wszystkie możliwe opcje (w tym karbonowe boczki). Jasne nadwozie, ciemne felgi - złota zasada. Ja osobiście jestem za tym, żeby nie upstrokacać samochodu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 8 Października 2011 Autor Share Napisano 8 Października 2011 Dokładnie Rabbit jak mówisz. R8 z ciemnymi boczkami jest pełno. Można powiedzieć, że prawie wszystkie. Chciałem odejść trochę od tej zasady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 8 Października 2011 Share Napisano 8 Października 2011 No cóż sory. To kwestia gustu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DesChi Napisano 11 Października 2011 Share Napisano 11 Października 2011 Ładnie czysto wykonany i ciekawie pomalowany cały na biało bez tych boczków wygląda oryginalnie. Szkoda że nie dałeś żadnych fotek wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi