bodek66 Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 Witam, Przedstawiam popiersie żołnierza dywizji SS "Totenkopf" w skali 1/10. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 Masakryczne tempo pracy, prawie jak torpeda . A co do wykonania popiersia, to nie mam się do czego przyczepić Bardzo podoba mi się wycieniowanie kożuszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Października 2011 Share Napisano 5 Października 2011 Piekny. Jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 7 Października 2011 Share Napisano 7 Października 2011 Pomaluj mu adlera! W armii niemieckiej były aldery białe, srebrne (metalowe, posrebrzane,) nie było adlerów w kolorach kamuflażu. Poza tym jest świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek66 Napisano 7 Października 2011 Autor Share Napisano 7 Października 2011 Witam, Dzięki za komentarze... Pomaluj mu adlera! W armii niemieckiej były aldery białe, srebrne (metalowe, posrebrzane,) nie było adlerów w kolorach kamuflażu. Pomalowany jest Model Master - Magnezium (metalizer), myślę że to wina fotki, wyszły za ciemne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Czy mi się wydaje czy to tylko kwestia zdjęć, że Szkopek toczy pianę? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Ale mpiszon trochę lewituje a waży to ze 4,5kg i szczerze mówiąc komicznie wygląda na tak krótkim pasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 21 Listopada 2011 Share Napisano 21 Listopada 2011 Oglądam i oglądam wszystkie twoje prace realizm jest wspaniały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi