Milan Mynar Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Oto zdjęcia mego ostatniego ukonczonego modelu. . Armata razem z amunicją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Czołem !! No fajna armatka Jak wrażenie podczas sklejania. Czy to dobry model ? Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Mała rzecz a cieszy! naprawdę fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 6 Października 2011 Autor Share Napisano 6 Października 2011 Model klejil się calkowite nie zle,oto zwykly shortrun uzupełniony o części fototrawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 6 Października 2011 Autor Share Napisano 6 Października 2011 Firma teź obieca wrześniowego polonika. Tylko jescze go nie bylo na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Super! można przybliżenia na trawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Hej, też ją skleiłem- prawdziwa "prawosławna" w wersji rosyjskiej. W Polsce w latach 20-tych i 30-tych część zmodyfikowano, a część pozostała w "konfiguracji" carskiej. Tak z pewnością wyglądały działa użyte w wojnie przeciw bolszewikom w 1920. Nieco części trzeba wymienić- szczególnie kraty pod fotelemi. Ja zastosowałem miedziany drut... Bardzo ładnie wygląda tarcza ochronna z blaszki- choć jest "jednostronna". Milanie- dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Ładny model i elegancka podstawka. Pomysł na malowanie super! Jeśli by ktoś by chciał zrobić w polskiej służbie to jedna była na wyposażeniu Westerplatte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Fantastycznie pomalowana osłona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Piękna rzecz Moje gratulacje! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Października 2011 Share Napisano 6 Października 2011 Całość super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 7 Października 2011 Share Napisano 7 Października 2011 Fantastycznie pomalowana osłona To kalkomania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi