Mikele Napisano 9 Października 2011 Share Napisano 9 Października 2011 Dobry temat na model. Pozaglądam tu od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łysy Napisano 10 Października 2011 Share Napisano 10 Października 2011 Z zielonymi nie ma większego problemu, będą to 29 i 35. Co do żółtego to trzeba będzie zmieszać 78 z odrobiną 96 (ew.20) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazzy Napisano 11 Października 2011 Share Napisano 11 Października 2011 Dzięki Adam jak mi wyjdzie się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazzy Napisano 15 Czerwca 2012 Share Napisano 15 Czerwca 2012 Jakie kolory z Pactry poradzilibyście do malowania elementów metalizerem - głowica wirnika, silnik itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łysy Napisano 15 Czerwca 2012 Share Napisano 15 Czerwca 2012 z Pactry żadne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazzy Napisano 15 Czerwca 2012 Share Napisano 15 Czerwca 2012 A jakie polecasz akrylowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traker Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 jak metalizery to tylko modelmaster . Chyba że chcesz malować na lustro to zostają gunze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazzy Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 A jakie kolory? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traker Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 Ja bym to zrobił tak: wyloty rur wydechowych-exhaust głowica wirnika-gunmetal silnika pumy nie widziałem ale myślę że gm dałby radę golenie-steel To tyle jeśli chodzi o metalizery, silnik będzie wymagał też normalnych farb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazzy Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 To co podajesz to nazwy akrylowych Modelmaster? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 16 Czerwca 2012 Share Napisano 16 Czerwca 2012 Tak,każdy ma swoją nazwę exhaust, gun metal , aluminium, titanium, magnesium, burnt metal i stainless steel, akryle to chyba nie są, po pomalowaniu dobrze jest je przepolerować, fajnie się nimi maluje z pędzla, bez smug Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazzy Napisano 17 Czerwca 2012 Share Napisano 17 Czerwca 2012 A są jakieś metalizery dobre ale akrylowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 17 Czerwca 2012 Share Napisano 17 Czerwca 2012 A co masz takie parcie na te akryle ? Ja sam maluje tylko akrylami, ale malując metalizerem nie widzę różnicy, schnie tylko trochę dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traker Napisano 17 Czerwca 2012 Share Napisano 17 Czerwca 2012 Ale nieznaczeni dłużej, dobrych metalizerów akrylowych nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazzy Napisano 17 Czerwca 2012 Share Napisano 17 Czerwca 2012 Czyli będzie model master ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi