adam juszczak Napisano 23 Października 2011 Autor Share Napisano 23 Października 2011 Kolejny dowód na to że lakier w aerozolu nie jest najlepszym sposobem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Mi się tak nawet przy aero robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 W międzyczasie zacząłem podstawkę No to zaczyna się najciekawsze. Jedno pytanko, bruk kupny czy sam robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 23 Października 2011 Autor Share Napisano 23 Października 2011 Nie chciało mi się dłubać.Kupny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Jeszcze gdybyś podał producenta byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 23 Października 2011 Autor Share Napisano 23 Października 2011 "TM Diorama". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 23 Października 2011 Share Napisano 23 Października 2011 Tak coś podejrzewałem, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 25 Października 2011 Autor Share Napisano 25 Października 2011 Malowanie Vallejo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Ładniutkie maleństwo. Wprawdzie wydaje mi się,że chyba aero lekko pluł farbą bo w niektórych miejscach widać cimeniejsze plamki farby, ale i tak jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 25 Października 2011 Autor Share Napisano 25 Października 2011 Położę filtry i oleje , "podniszczę",zakurzę i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 28 Października 2011 Share Napisano 28 Października 2011 No już jest gites, a będzie pewnie super gites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 30 Października 2011 Autor Share Napisano 30 Października 2011 Postawiony na "kołach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 30 Października 2011 Autor Share Napisano 30 Października 2011 Popracowałem też nad podstawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 Adamie - super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Jak zwykle opad szczęki na podłogę. Super wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ceres78 Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Pełen szacunek. Też chciałbym umieć swoje modeliki tak dopieścić. Dobrze że żoneczka nie narzeka na dopieszczanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 2 Listopada 2011 Share Napisano 2 Listopada 2011 Masakrujący i jednocześnie demotywujący. Idę spakować mój warsztat do pudła i zakopię go w ogrodzie. Czego używasz na imitację kamieni i gruzu? Gips czy coś innego? Dobrze że żoneczka nie narzeka na dopieszczanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 3 Listopada 2011 Autor Share Napisano 3 Listopada 2011 Gips modelarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 4 Listopada 2011 Autor Share Napisano 4 Listopada 2011 ...Już prawie koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Listopada 2011 Share Napisano 4 Listopada 2011 Dla mnie jest to mistrzostwo. Jestem zdziwiony małą ilością wpisów. Mam nadzieję, że w galerii się to zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 4 Listopada 2011 Share Napisano 4 Listopada 2011 Poproszę SBS'a na temat wykonania podstaweczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 4 Listopada 2011 Share Napisano 4 Listopada 2011 A najlepsze w tym modelu jest to, że wygląda jak 1/35. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 4 Listopada 2011 Share Napisano 4 Listopada 2011 Faktycznie , nawet nie zauważyłem ,że to 72. Brawo , naprawdę świetnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 5 Listopada 2011 Autor Share Napisano 5 Listopada 2011 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi