barcel91 Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 Witam! Właśnie skończyłem model Mk. III Valentine Mk. I w malowaniu pustynnym, model z typu samo sklejających się. Proszę o łagodny wymiar kary. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 Nie widzę powodów do karania, całkiem ładny Brytyjczyk. Trochę nie pasuje tło czarne byłoby lepsze. A przy okazji jak się skleja, mam zamiar zacząć w najbliższym czasie. pozdro eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barcel91 Napisano 12 Października 2011 Autor Share Napisano 12 Października 2011 Sklejalność jest świetna, nie ma żadnych nadlewek ale komór skurczowych. W ogóle nie używałem szpachli. Jest to jeden z lepiej przemyślanych modeli jakie robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 Mnie też się wszystko podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 Bardzo ladny, model klejilem juź 4 modely od Miniarta i Valentine teź kupie. Bardzo ladny pustiny kamuflaź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 Sądw składzie tu obecnym postanowił: Zastosować wobec barcela91 środek karny w postaci...sklejania i malowania większej ilości tego typu modeli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 No - ładny herbatnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 12 Października 2011 Share Napisano 12 Października 2011 Nauki nie poszły w las...moje zdanie na temat detali znasz:) Ale prezentuje sie całkiem ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Witam Model wykonany ładnie i efektownie, aczkolwiek niektóre grudki piasku wyglądają nieco nienaturalnie, Czyżby były robione ze szpachli ? Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Model fajny i ładnie zrobiony. Jednak nie był bym sobą, gdybym coś nie wtrącił. Na zdj. nr2 nie podoba mi się zewnętrzna krawędź błotnika . Widać grubość materiału. W komorze silnika na czarnych elementach zapodał bym więcej kurzu. W końcu hasał po pustyni. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barcel91 Napisano 13 Października 2011 Autor Share Napisano 13 Października 2011 Korniku-96 grudki piasku są już poprawione. Po prostu źle wytarłem pigment - wżyłem za grubego pędzla i stąd ta nie naturalność Kapralu - to, że widać grubość materiału wynika z mojego czystego i nie pohamowanego lenistwa. Najnormalniej w świecie nie chciało mi się tego szpachlować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Kapralu - to, że widać grubość materiału wynika z mojego czystego i nie pohamowanego lenistwa. Najnormalniej w świecie nie chciało mi się tego szpachlować Oj nieładnie nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1702 Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Ten właz na wierzy chyba nie jest pomalowany od środka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barcel91 Napisano 13 Października 2011 Autor Share Napisano 13 Października 2011 Włazy są pomalowane na biało, nie widać bo może zdjęcia tego nie oddają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1702 Napisano 14 Października 2011 Share Napisano 14 Października 2011 Jeśli to pomyłka to przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 Ładny modelik. Trochę sztucznie wygląda taka duża ilość otwartych włazów. Popracowałbym jeszcze nad zaciekami, sprawiają wrażenie robionych na szybko. Ale ogólnie świetna robota. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 11 Listopada 2011 Share Napisano 11 Listopada 2011 Model tyle mi się spodobal, źe go kupilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi