GrzesiekW Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 No-teraz to wygląda super . Tylko jak ten Niemiec tam wlazł?Jeśli ktoś tam ma być to ja bym dał jakąś drabinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 21 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2012 niemca dalem tylko tak dla porownania skali dlugo tam niezagrzeje miejsca: D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 Jak wyżej, lodzio miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 Dużo lepsze te dechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 21 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2012 jak to sie mowi do 3 razy sztuka, ciesze sie niemusze robic jej jeszcze raz dzieki za podpowiedzi krytyke i pochwałe: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 23 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2012 Siemka zrobiłem takie styropianowe ścianki żeby nalać na nie gipsu i posypać gruzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 Co to za model zvezdy w tle ?Pomysł dobry. Możesz też użyć do gruzu połamanego korka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 23 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2012 Model to IS 2 ktorego warsztat juz zacząłem ale pierw musze zkończyć dioramke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 4 Lipca 2012 Autor Share Napisano 4 Lipca 2012 siemka zacząłem robić gruzy i bałagan niby się to wydaje łatwe a dużo pracy jeszcze troche musze dopracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Ładnie tylko ten styropian z tyłu musisz zamaskować gruzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 5 Lipca 2012 Autor Share Napisano 5 Lipca 2012 Mam do was jeszcze takie pytanie jakie figurki polecilibyście na dioramke najlepiej takie dynamiczne może spadochroniarze albo coś najlepiej jakbyście jakieś linki podesłali lub numer zestawu ,czekam na propozycje i pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 Mnie też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 6 Lipca 2012 Autor Share Napisano 6 Lipca 2012 A moze takie figurki na dioramke by pasowały ? http://allegro.pl/amerykanska-piechota-1-35-master-box-3521-i2409343901.html znacie tą firme czy kiepska jest ??? i czy pasowało by to do mojej scenki bo historykiem jestem słaby czekam na wasze propozycje co do figurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 6 Lipca 2012 Share Napisano 6 Lipca 2012 Wyroby master boxa są super. Mam załogę CKM-u za 20 zł i jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 Wyroby master boxa są super. Prawda, ale zdarzają sie niezbyt dobre zestawy, ale zazwyczaj mają bardzo ciekawe pozy, i ciekawe twarze, jak na plastiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 20 Lipca 2012 Autor Share Napisano 20 Lipca 2012 I dalsza męczarnia z gruzowiskiem Nie wszystko idzie tak jakbym chciał ale doswiadczenie jeszcze może zdobęde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 Powiem Ci,że czym brniesz dalej tym bardziej mi się podoba .Z lewej strony od ruiny powinieneś coś dać - dziwnie wygląda taki pusty plac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 Podziwiam i oko cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 Podziwiam i oko cieszę. To normalne u Ciebie w każdym wątku, ale pytam czym do cholery ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Lipca 2012 Share Napisano 20 Lipca 2012 Choćby gruzem i efektem jaki jest do tej pory. A co tobie się nie widzi? Każdy ma swoje zdanie. Czy wszystko zawsze musi być zrobione pod ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 7 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2012 mały update :-/ Teraz tylko myśle czym zapełnić to wolne miejsce po lewej stronie budynku no jeszcze napewno jakieś poprawki tych gruzów bo nie są jeszcze za specjalne musze troche drobniejszego poprzyklejać no apotem to już tylko się martwić czy jak psykne aero to to mi nie poodpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Może daj tam jakąś lampę uliczną? Albo zostaw puste tylko doryj kostki i by mógł być róg ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 8 Sierpnia 2012 Share Napisano 8 Sierpnia 2012 Albo wstaw fragment ogrodzenia? I działaj, działaj bo "rocznica" niedaleko . (nie żebym Cię poganiał ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi