General Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 !!!BUM!!! Ten huk wydała moja szczęka spadająca na podłogę. Będę często zaglądał i wprost nie moge się doczekać finału prac. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 11 Lutego 2013 Share Napisano 11 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 25 Października 2013 Share Napisano 25 Października 2013 Dziś dotarły do mnie kaleczki do BR-52 Temat odkopany po latach, ale chciałem się podłączyć do pytania o kalkomanie do BR-52. Gdzie je Balrogu zamawiałeś? Edit:---- Chyba namierzyłem, ale one są do kartonowego BR-52 w skali 1:25... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu_es Napisano 1 Kwietnia 2014 Share Napisano 1 Kwietnia 2014 Witam, znalazłem ten temat przekopując forum w poszukiwaniu tematów dotyczących torów i lokomotyw. Warsztat świetny, czy jest szansa na nowe zdjęcia? Jak masz ukończony temat to podaj link do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 10 Maja 2014 Share Napisano 10 Maja 2014 Też bym się chętnie dowiedział co z tym monstrualnym projektem się stało. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi