Erni Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Dawno nic nie pokazywałem tak więc nadrabiam braki. Ruiny Mini Art a pojazd z Tamki Miłego oglądania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Bardzo ładna scenka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Się bardzo podobuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 11 Listopada 2011 Share Napisano 11 Listopada 2011 Ładne wykonanie . Mam jedna uwagę , środkowe kolo jest w powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Listopada 2011 Share Napisano 11 Listopada 2011 Jak kładłeś trwę? Ładna, przyjemna dla oka scenka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 20 Lutego 2015 Share Napisano 20 Lutego 2015 Ogólnie to bardzo dobrze. Przyjemna dioramka. Figurki ładnie pomalowane. Pojazd również. Jedynie kostka brukowa dla mnie za sztywna. No i jak zwykle muszę napisać ,że brakuje ramki drewnianej z tabliczką grawerską. GrzesiekW trawę dobrze się klei wikolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 20 Lutego 2015 Autor Share Napisano 20 Lutego 2015 ale kotleta odgrzewanego wygrzebałeś Model już dawno u klienta w kolekcji stoi , a co do tabliczki to poco ona komu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi