Erni Napisano 31 Października 2011 Napisano 31 Października 2011 Dawno nic nie pokazywałem tak więc nadrabiam braki. Ruiny Mini Art a pojazd z Tamki Miłego oglądania... Cytuj
Marcin1970 Napisano 11 Listopada 2011 Napisano 11 Listopada 2011 Ładne wykonanie . Mam jedna uwagę , środkowe kolo jest w powietrzu. Cytuj
GrzesiekW Napisano 11 Listopada 2011 Napisano 11 Listopada 2011 Jak kładłeś trwę? Ładna, przyjemna dla oka scenka. Cytuj
pedzelek Napisano 20 Lutego 2015 Napisano 20 Lutego 2015 Ogólnie to bardzo dobrze. Przyjemna dioramka. Figurki ładnie pomalowane. Pojazd również. Jedynie kostka brukowa dla mnie za sztywna. No i jak zwykle muszę napisać ,że brakuje ramki drewnianej z tabliczką grawerską. GrzesiekW trawę dobrze się klei wikolem Cytuj
Erni Napisano 20 Lutego 2015 Autor Napisano 20 Lutego 2015 ale kotleta odgrzewanego wygrzebałeś Model już dawno u klienta w kolekcji stoi , a co do tabliczki to poco ona komu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi