ziolek Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Witam, ponieważ bardziej uczestniczyłem tutaj jaki bierny czytelnik pragnę przywitać się na początku z wszystkimi. Poniżej parę zdjęć modelu, który ostatnio wykonałem. Pojazd to Dragon, figurki - MiniArt, Dragon i Tristar. Malowanie to czysta fantazja. Z mojej strony nie podoba mi się do końca brudzenie (wygląda jak styrany wojną od 39 roku) oraz beznadziejnie wyszły oczy figurantowi siedzącemu na samym tyle. Zapraszam do komentowania. Zdjęcia robił mu kolega - za co mu tutaj bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Mundur figurki z kiepskimi oczyma - super, model ładnie pomalowany, chociaż bezpański, bo nie ma żadnych oznaczeń, poza własnym imieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 No przestraszony ten z tylu.A powaznie troche duzo rainsow i rdzy a malo obic.Jakby jakis piasek sie znalazl pod spodem byloby moim skromnym zdaniem.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Tobie może styranie się nie podoba, ale dla mnie jest to model przyjemny dla oka. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Rzeczywiście za dużo tych zacieków. Ale nie jest źle bo model mimo tego wpada w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 4 Listopada 2011 Share Napisano 4 Listopada 2011 A te biało-czerwone tyczki to co to jest ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi