p_bladek Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 Jeden z pierwszych moich modeli po gruntownej renowacji. Było tak: viewtopic.php?f=64&t=18769 Dokonane zabiegi: -poszpachlowane łączenia kadłuba -uzbrojony w aim-9 (sa to żywiczne zestawy eduarda) -wywalony pilot -dorobione pasy i zamocowana otwarta owiewka na stałe. -poprawiane elementy pomalowane i naniesione ślady eksploatacji -dorobiona winietka z figurka i MD-3 ze starego zestawu żywicznego który mi się walał po kątach, a nigdy nie miałem samozaparcia aby walczyc z nadlewami żywicy. Jest tak: Z winietką Cytuj
Moses Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 Ta maszyna jest przepiękna. Coraz większą ochotę nabieram na nią Cytuj
kornik_69 Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 Piękny, doprawdy piękny Gratulejszyn! Pozdrawiam Kornik Cytuj
Darthradi Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 Cholera to wlasnie ten ktory mam w planach, byles pierwszy:(. Ale piekny model, gratuluje. Jedna z moich ulubionych maszyn, ostatni prawdziwy mysliwiec. Cytuj
GIUSEPPE Napisano 7 Listopada 2011 Napisano 7 Listopada 2011 Bardzo fajnie wygląda. Pozdrawiam Adrian. Cytuj
p_bladek Napisano 14 Listopada 2011 Autor Napisano 14 Listopada 2011 A dziękuje, Panowie, co prawda nie ma sie nad czym "rozpuszczac", ale me oko cieszy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi