Milan Mynar Napisano 16 Listopada 2011 Share Napisano 16 Listopada 2011 Zacząłem budowę modelu z mego poglądu interesującej wersji czolgu T-26 . Postawowy zestaw to stary model Zvezdy, który jest tym najlepszym modelem tego czolgu. Sklejanie kadluba i wieźy. Początek ekranirowky kadluba i wieźy, czeka mnie dlóga i trudna droga do celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
big buba Napisano 16 Listopada 2011 Share Napisano 16 Listopada 2011 Zapowiada się świetnie, powodzenia! Pzdr, Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 16 Listopada 2011 Share Napisano 16 Listopada 2011 Tu masz link do fajnego warsztatu gdzie Rosjanin robi ten sam model; http://panzer35.ru/forum/44-6160-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 17 Listopada 2011 Autor Share Napisano 17 Listopada 2011 Widziałem ten warsztat, jest ten Rosjanin wyjątkowym modelarźem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Fajny model się zapowiada. Przy okazji zestawu Zvezdy pytanie. Czy ma on dwa zestawy kół napędowych? Mam w domu 7TP, ale ktoś je z ramę wyciął, a może mógłbym je wziąć z tego zestawu. Jeżeli są można prosić o zdjęcia tych części? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Widziałem ten warsztat, jest ten Rosjanin wyjątkowym modelarźem. Nie powiem warsztat tego koleszki jest na poziomie.... Dlatego mam nadzieje ze bedziesz nawet bardziej wyjatkowym modelazem:)....tu jezt tylko jedna opcja...'zrobie to lepiej'.....oj napewno bede tu czesto wpadal i podgladal Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 17 Listopada 2011 Autor Share Napisano 17 Listopada 2011 Zdjęcia ukladu jezdnego nie ma w tej ramce zestaw dwóch kol napędowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Tu masz link do fajnego warsztatu gdzie Rosjanin robi ten sam model;http://panzer35.ru/forum/44-6160-1 "Czak Norris" to przy nim pikuś. Pierwszy raz coś takiego widzę! Milanie kibicuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 18 Listopada 2011 Autor Share Napisano 18 Listopada 2011 Dziś maly postęp, dodano opancerźenie, spawy i śruby lączonce dodakowe opancerźenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 18 Listopada 2011 Share Napisano 18 Listopada 2011 Ciekawy projekt.Popodglądam - może kiedyś w 72 zrobię coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 Inspirujące :] Nie wiedziałem, że istnieje taka wersja t-26. Fajnie, że bierzesz się za taki projekt, bo oglądanie ciągle klocków Dragona i Trumpetera na przemian jest dość nudne. Scratch robi dobre wrażenie, jak polecisz tak dalej i jeszcze go dobrze pomalujesz to będzie czad i mocna rzecz w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 19 Listopada 2011 Share Napisano 19 Listopada 2011 nooo...nity siadly lanie......jedziesz dalej...bardzo mnie mnie ciekawi co Ty tam wymodzisz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi