Skocz do zawartości

T-26 model 1933 Ekranirovanyj Zvezda 1/35

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zacząłem budowę modelu z mego poglądu interesującej wersji czolgu

T-26 . Postawowy zestaw to stary model Zvezdy, który jest tym najlepszym modelem tego czolgu.

Sklejanie kadluba i wieźy.

28972a26ddd83ae1med.jpg

1fcbe9cb64bb60aemed.jpg

ca9048cb53304f30med.jpg

297d25edceeab7e3med.jpg

Początek ekranirowky kadluba i wieźy, czeka mnie dlóga i trudna droga do celu.

d9c5a620a2adb3e6med.jpg

d1167fc69155a751med.jpg

588021de0e68f55emed.jpg

8e56c04e3ac58690med.jpg

Napisano

Fajny model się zapowiada. Przy okazji zestawu Zvezdy pytanie. Czy ma on dwa zestawy kół napędowych? Mam w domu 7TP, ale ktoś je z ramę wyciął, a może mógłbym je wziąć z tego zestawu. Jeżeli są można prosić o zdjęcia tych części?

Napisano
Widziałem ten warsztat, jest ten Rosjanin wyjątkowym modelarźem.

Nie powiem warsztat tego koleszki jest na poziomie....

Dlatego mam nadzieje ze bedziesz nawet bardziej wyjatkowym modelazem:)....tu jezt tylko jedna opcja...'zrobie to lepiej'.....oj napewno bede tu czesto wpadal i podgladal

Pozdrawiam

Napisano

Dziś maly postęp, dodano opancerźenie, spawy i śruby lączonce dodakowe opancerźenie.

79c083dd542e4768med.jpg

c0cd5bb1b972ffaemed.jpg

35b571e71b769268med.jpg

f620dd3c33c3d08amed.jpg

Napisano

Inspirujące :] Nie wiedziałem, że istnieje taka wersja t-26. Fajnie, że bierzesz się za taki projekt, bo oglądanie ciągle klocków Dragona i Trumpetera na przemian jest dość nudne. Scratch robi dobre wrażenie, jak polecisz tak dalej i jeszcze go dobrze pomalujesz to będzie czad i mocna rzecz w galerii