regis Napisano 4 Czerwca 2007 Share Napisano 4 Czerwca 2007 Hej, wrzucam kilka fotek wnętrza Volvo VN i VT. Ponieważ sleepery są takie same, więc wrzucam do jednego "worka". Klient i tak dobiera na własne życznie ... jeśli chce ;-) Na fotkach zarówno średna jak i wysoka kabina (różne wersje wyposażenia, siników i skrzyń biegów). Mam nadzieję, że się komuś przyda, zapraszam na wycieczkę ... p.s. autorem niektórych ujęć jest David Bish (Thanks David for your help!!). pozdrawiam, k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 4 Czerwca 2007 Share Napisano 4 Czerwca 2007 Stary jak ja Ci zazdroszczę Zdjęcia fajne som! Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 4 Czerwca 2007 Share Napisano 4 Czerwca 2007 No to już wiem jak będzie wyglądało wnętrze mojego Volviacza Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 1 Września 2007 Share Napisano 1 Września 2007 Fajniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 9 Września 2007 Share Napisano 9 Września 2007 A taki sobie,wole europejczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regis Napisano 9 Września 2007 Autor Share Napisano 9 Września 2007 Hej, tak na marginesie to ponad 85% (wnętrze kabiny, układ napędowy) elementów jest tożsama z częściami montowanymi w modelach europejskich. pozdrawiam, k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel5 Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Świetne zdięcia. Dzięki kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Czyżby kristo znalazł następce Dajcie se spokój ze starymi tematami ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Kolejny koleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Zastanawiam się co jest gorsze - jeden post Pawel5 czy kilka postów z reakcja na jego wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Zastanawiam się co jest gorsze - jeden post Pawel5 czy kilka postów z reakcja na jego wpis Jedno i drugie , ale jak by to pierwsze nie nastąpiło to to drugie by sie tez nie pojawiło , to działa jak reakcja łańcuchowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Czasem jak gościu zobaczy z takie dwa posty w których są skierowane do niego upomnienia, to może mu się głupio zrobi i przmyśli swoje zachowanie...A jak nie to trzeba pogadać na PW jak to z kristem zrobiłem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Tak się zapytam - co Wam przeszkadza, że ktoś odkopuje stare tematy i wyraża swoje uznanie dla autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Czasem jak gościu zobaczy z takie dwa posty w których są skierowane do niego upomnienia, to może mu się głupio zrobi i przmyśli swoje zachowanie...A jak nie to trzeba pogadać na PW jak to z kristem zrobiłem Dołączyłeś 03. lutego 2008, ostatni post w tym temacie był 9. września 2007 - jeżeli nie przeglądałeś sobie starych tematów to nawet tego nie widziałeś - a tak to sobie chociaż popatrzyłeś na fajny walkaround po kabinie tego Volvo. I są większe winy niż odkopywanie tematów (ZRESZTĄ - TO NIC ZŁEGO) do wypominania na PW. Stare tematy to jak oldschool - fajnie czasem odkopać. I gości to możecie mieć w domu a kolesi na podwórku, nie każdy sobie życzy żeby tak na niego mówić - po to są nicki, imiona albo podmiot domyślny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Ja też nie kumam tej zasady... TO dotyczy chyba jakichś for wzajemnej adoracji i innych na których 13 latki się pytają dlaczego mają mniejsze piersi niż koleżanki. Sorry, ale ja tak o widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Odkopywanie starych tematów ma sens jedynie wtedy, gdy mamy coś do powiedzenia w temacie. Jeśli ktoś "odgrzewa kotleta", wpisami w stylu "fajne zdjęcia", "super model", itp., to jest to tylko i wyłącznie nabijanie postów. Tylko po co? Poważanie zdobywa się sensem pisanych postów, a nie ich ilością. Ja osobiście uważam, że tego typu wpisy powodują tylko zamieszanie na Forum - stare wątki przeplatają się z nowymi. Nie ma żadnej chronologii. To w pewnych sytuacjach może być mylące. Weźmy przykład tego tematu - kolega regis zamieścił cenne dla nas fotki wnętrza, będące wzorem do wykonania modelu. Ale załóżmy, że Volvo wprowadzi modyfikacje wnętrza. Ktoś, kto nie popatrzy na datę utworzenia galerii zdjęć, uzna, że wnętrze wygląda tak po liftingu, bo przecież sam temat jest "świeży"... To może być mylące. Co innego, jeśli taki temat będzie sobie leżał gdzieś tam w archiwum, a wróci się do niego w momencie pojawienia się nowych fotek, nowego wnętrza... Moim zdaniem, użytkownik odkopujący temat, dla samego zaistnienia na Forum, czy nabijania postów, powinien być upominany (przez PW), a w samym temacie powinno się przemilczeć takie zachowanie. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel5 Napisano 27 Kwietnia 2008 Share Napisano 27 Kwietnia 2008 Sorry panowie ale to nie ja pisałem. Mój 9-cio letni kuzyn dostał się do kompa, i robił sobie jaja. Na innym forum zrobił coś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi