filipsg Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Mój pierszy model tutaj, M-10, już skończony. To znaczy był skończony dzień po ostatnim poście w warsztacie, ale albo brakowało mi czasu albo aparatu więc efekt końcowy dopiero teraz pokazuję. jestem z niego całkiem zadowolony, ale strasznie żałuję że ma takie braki w częściach. Muszę coś wymyślić na trzymanie pigmentów na modelu, bo jak sobie porównać zdjęcia po i przed lakierowaniem to straciłem jakieś 80% pigmentów. Pozdrawiam i czekam na Wasze oceny ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Ładny, szczególnie mi sie podoba na ostatnim zdjęciu. Troszkę kalki trącą nowością, ale nie zawsze musi to być maszyna po przejściach. Warto by było napisać jeszcze jaka to skala i producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 17 Listopada 2011 Autor Share Napisano 17 Listopada 2011 Italeri (przepak Academy) 1:35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 17 Listopada 2011 Share Napisano 17 Listopada 2011 Całkiem, całkiem Ci wyszedł. A co do pigmentów, to one zawsze schodzą w dużej ilości po zabezpieczeniu fixerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi