filipsg Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Mój pierszy model tutaj, M-10, już skończony. To znaczy był skończony dzień po ostatnim poście w warsztacie, ale albo brakowało mi czasu albo aparatu więc efekt końcowy dopiero teraz pokazuję. jestem z niego całkiem zadowolony, ale strasznie żałuję że ma takie braki w częściach. Muszę coś wymyślić na trzymanie pigmentów na modelu, bo jak sobie porównać zdjęcia po i przed lakierowaniem to straciłem jakieś 80% pigmentów. Pozdrawiam i czekam na Wasze oceny ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr A Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Fajny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Ładny, szczególnie mi sie podoba na ostatnim zdjęciu. Troszkę kalki trącą nowością, ale nie zawsze musi to być maszyna po przejściach. Warto by było napisać jeszcze jaka to skala i producent. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filipsg Posted November 17, 2011 Author Share Posted November 17, 2011 Italeri (przepak Academy) 1:35. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil83 Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Całkiem, całkiem Ci wyszedł. A co do pigmentów, to one zawsze schodzą w dużej ilości po zabezpieczeniu fixerem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts