eljazz Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 (edytowane) Przedstawiam dzisiejszego bohatera "M-10 Strzała" firmy Skif. Modele skifa jakie są każdy wie i nie ma się nad czym rozwodzić. Ze swej strony dodam że dorobiłem wnętrze, ruchome wszystkie drzwi, klapy włazów, boczne pojemniki i ich osłony. Można krytykować. Z poważaniem eljazz Edytowane 27 Listopada 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 Super wyszła ta "strieła". Jak dla mnie idealnie przybrudzona. Właśnie pracuje nad kub-em.Jaki dałeś kolor bazowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 27 Listopada 2011 Autor Share Napisano 27 Listopada 2011 Jest to malowanie gruzińskie z wojny z Rosja , to mieszanka MM 2129 + H 30 (70/30 %),miłego klejenia eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 Piękny modelik , pięknie ubrudzony , tylko znowu zaprowadzić do weterynarza i uśpić. A czemu nie w polskich barwach.Były u nas . No i jak zwykle do czegoś sie przyczepie . Te przewody elektryczne wychodzące z baterii akumulatorów są moim zdaniem zdecydowanie za grube . W oryginale miałyby z 10 centymetrów(aż niemożliwe). Góra miały 30 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 28 Listopada 2011 Autor Share Napisano 28 Listopada 2011 Kolego M.M jeśli o przewodach mowa pełna zgodność nie powinny mieć więcej niż 30 mm a dokładniej 27mm w modelu mają 08mm to zdjęcia trochę przekłamują. Natomiast z tym weterynarzem to przesada przecież fotki tego MTLB mam od kolegi. pozdro eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 MOdel ładny jak zwykle. Czy ty je już wszystkie masz zrobione, czy tak szybko ci praca idzie? Możesz napisać krótki poradnik jak wykonujesz ruchome włazy i drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 No i co z tego . Ale mogłeś go zrobić w barwach Polskich . Jakbyś powiedział przesłałbym Ci coś o polskich. A tak zamoczyliście towarzyszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 28 Listopada 2011 Autor Share Napisano 28 Listopada 2011 Bazylms akurat ostanie kilka modeli powstało w tym roku na zamówienie" MODELARSTWA" ale jak wiadomo na początku roku ukazał się 1 numer później długo nic więc sobie odpuściłem i .są na forum. Jeśli chodzi o ruchome części to wkrótce założę warsztat ZIŁ 157 jako "dalsza prowadząca" kończę Mastera dla firmy co potrwa jeszcze kilka dni zapraszam do warsztatu. TOWARZYSZU z czerwonego Zgierza gdyby nie fotki byłby polski, a mnie się podoba ten gruziński no i co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Bardzo fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 28 Listopada 2011 Autor Share Napisano 28 Listopada 2011 Towarzyszu M.M to właśnie one! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 Jak zwykle super....ale albo mi sie wydaje albo na zdjeciach np 1,2,5 widze że boki wanny są czyste a przód,tył i gąski już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 29 Listopada 2011 Autor Share Napisano 29 Listopada 2011 (edytowane) Bo miał być cały jak wyżej. No ale nie wytrzymałem i tak wyszło 1 : 0 dla ciebie pozdro eljazz Edytowane 29 Listopada 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Chciałbym tak robic i przegrywać 1:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
big buba Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Zbudowany rewelacyjnie, wysoki poziom dłubanka . Pzdr, Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Brak zastrzeżeń nadaje się do galerii Tak na poważnie bardzo ładny i starannie wykonany za co należy ci się jedyne co to według fotek oryginału kolorek jak by za zimny a ,ale jak pisałem jest Super . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 29 Listopada 2011 Share Napisano 29 Listopada 2011 Oglądam już któryś raz i już wiem ,ze napewno ten pojazd znajdzie się kiedyś na mojej pułeczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 29 Listopada 2011 Autor Share Napisano 29 Listopada 2011 Na żywo jest bardziej realny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Dla mnie bomba. Kolejny dowód na to, że ze Skifa da się wyciągnąć coś fajnego. Ktoś pisał, zeby go uśpić u weterynarza. Tylko po co? Przecież jest to świetnie wykonany model. A nie każdy musi robić modele w polskich barwach, mimo że ostatnio staje się to coraz modniejsze. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi