Majek Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 Hmm... Tak srednio to wyglada, prawde mowiac... Jakis taki chropowaty ten samochod caly jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 No ale kolorki dla mnie spasowanie i nawet ciekawo wygląda, no oprócz tego troszkę chropowatego lakieru jak Majek wspomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 No właśnie..... Szkoda, że się nie świeci. Poza tym to bardzo mi się podoba model Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 Oj jak nic przydałby sie jakiś bezbarwny i polerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 20 Lipca 2007 Share Napisano 20 Lipca 2007 Mnie sie też podoba. Nie jest rewelacyjny, ale ma coś w sobie. Poza tym jak na pierwszy model to naprawdę dobrze wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 21 Lipca 2007 Share Napisano 21 Lipca 2007 Czego mi brakuje? -ramki szyb -uszczelki -połysk lakieru -panel lines Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek91 Napisano 21 Lipca 2007 Autor Share Napisano 21 Lipca 2007 Witam. Dziękuję za komentarze. Widze, że największym problemem tego auta jest lakier. Oto fotki karoserii innego auta, które robię. Tym razem jest połysk ( bo zastosowałem spray Tamiyi ). Jak skończe to dam go do galerii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 21 Lipca 2007 Share Napisano 21 Lipca 2007 Nooo... Tu jest zdecydowanie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 25 Lipca 2007 Share Napisano 25 Lipca 2007 Czyżby się szykowała Subarka 99 WRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi