ups Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Z tego co wyczytałem takie malowanie miały radzieckie czołgi w 39' miedzy innymi te co nam wschodnie granice zajmowały w ramach pomocy niemieckiemu sojusznikowi. Po filtrze jasnym bardziej mi się podobuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Kolejny piękny model się szykuje... Oby tak dalej A przy okazji możesz zdradzić ile za niego dałeś? Pozdrawiam Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 Dzięki ale zobaczymy na koniec co z tego wyjdzie. W grudniu kupiłem go okazyjnie za 147zł w tym sklepie; http://www.ww-model.pl/index.php?k10,chemia-modelarska Teraz widzę że kosztuje już 189 zł a w niektórych sklepach już nawet ponad 200 zł. Dałem jeszcze ten żółty filtr.Zobaczę co z tego wyjdzie jak wyschnie.Najwyżej poprawię te żółte plamy bo wyszły mi za lemonowate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Tylko żeby z niego kanapek nie wyszedł. Daj bardzo delikatny - lepiej dwa razy niż raz za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 Tylko żeby z niego kanapek nie wyszedł Kanapek czy kanarek Krzysiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 kanapowy kanarek to kanapek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Kanarek, ten pogięty telefon do szału mnie doprowadza z tymi swoimi domysłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 W Twoim stylu Piotr...tzn:doskonale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Te czarno-zielone kola bardzo ladnie sie komponuja z tym kamuflazem. teraz dodaj gasienice i sam nabiore respektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 A już myślałem, że nie będzie kontynuacji tematu. Świetne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 31 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2012 Dzięki. Psiknąłem lakier błyszczący. Teraz czeka mnie najpierw biedronka a później wash. Aha i poprawiłem żółte pasy kamuflażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 31 Stycznia 2012 Share Napisano 31 Stycznia 2012 Sory Piotr ale ten żółty jakiś taki pomarańczowy ,nie podoba mi się ,ten wcześniejszy był o niebo lepszy..Czekam na zabiegi łoszowania i może wtedy to się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 31 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) W realu taki nie jest. Myślę,że to wina połysku od lakieru i oświetlenia. Po macie powinno być OK. Tak patrzę i patrzę na model i nic pomarańczowego nie widzę w tym żółtym. Może twój monitor ma za duży kontrast Robert? Edytowane 31 Stycznia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 31 Stycznia 2012 Share Napisano 31 Stycznia 2012 Piotr Ty masz model przed soba i najlepiej wiesz jaki tam kolor jest,ja tylko mówie to co widze na monitorze. Masz friulki do niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 31 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2012 Jeszcze nie kupiłem. W czwartek będę w Warszawce to popatrzę po sklepach (w końcu zobaczę jakiś prawdziwy sklep modelarski na żywca) Ale jeszcze się zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 31 Stycznia 2012 Share Napisano 31 Stycznia 2012 W pudle masz taśmy ? Patrzyłem na moje hobby cena za Betke 205zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 31 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2012 Są plastikowe. Składają się z dłuższych odcinków i ogniwek. Tylko pełno w nich śladów po wypychaczach: A nowa cena to masakra. Mi sie jeszcze udało za 147 zl kupić w grudniu Tyle bym nie dał na pewno.Model ładny ale nie za taka kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 31 Stycznia 2012 Share Napisano 31 Stycznia 2012 W Martoli jest 120zł http://www.martola.com.pl/pl141/produkt ... +_2_wheels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 31 Stycznia 2012 Share Napisano 31 Stycznia 2012 Powiem Ci Piotr ,że ja bym friuli nie brał ,te zestawowe są całkiem OK a te wypychacze da sie po szpachlować Kub ale Ty o friulach piszesz ,na alledrogo podejrzewam ,że taniej można kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 31 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2012 Tak nie są złe. I pewnie,że można poszpachlować tylko mi się trochę nie chce. Ale jeszcze to przemyślę.Za cene Friuli był by następny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Myślę, że tak jak Robert mówi. Te nie są złe a friule będą kupę kasy kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Ja jak zwykle polecam friulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Tak nie są złe.I pewnie,że można poszpachlować tylko mi się trochę nie chce. Ale jeszcze to przemyślę.Za cene Friuli był by następny model. Szpachluj szpachluj wcale tych ogniw tak wiele nie ma (pamietam jak szpachlowalem kazda jedna w pattonie .eehhhh a teraz mam ro samoe w Beobie)....jak nie wyjdzie to walniesz sobie Friulki srulki...chyba ze masz kasiore na zbyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 3 Lutego 2012 Autor Share Napisano 3 Lutego 2012 Postanowione.Biorę się za pudełkowe gąski. Pierwszy wash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Wash podkreśla jego atrakcyjny wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi