Maxsimus Napisano 3 Grudnia 2011 Share Napisano 3 Grudnia 2011 Witam już dawno nic nie pokazywałem więc trzeba to przełamać. Chciałem wam pokazać mój ostatni ulepek ,model academy plus podstawowy zestaw edka, bardzo przyjemnie i dobrze się składało. Zapraszam do oglądania i komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Grudnia 2011 Share Napisano 3 Grudnia 2011 Bardzo fajny. Podoba mi się budzenie zawieszenia. Panna na burcie też niczego sobie. Niemcom pewno szkoda było do niego strzelać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 3 Grudnia 2011 Share Napisano 3 Grudnia 2011 Bardzo ładny. Możesz coś opowiedzieć o sklejalności zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Wszystko fajnie tylko ta torba mi tam troche nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Ładnie trochę suchych pasteli by mu nie zaszkodziło ale nic na siłę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2011 Dzięki koledzy za odzew . Grzesiu sam zestaw składa się bez żadnych kłopotów jak w każdym modelu trzeba czasem podpiłować lub użyć szpachli a ogólnie to sama przyjemność Mirku nie chciałem z nim przesadzić w brudzeniu bo mam taką tendencję a taki efekt mi się spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Dzięki. Najważniejsze, żeby podobał się właśnie tobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Ogólnie ładny model, dodam swoje "ale" : -Mogłeś wymienić lufy karabinów na metalowe koszt niewielki a efekt o wiele lepszy od zestawowych. -Jak kolega wyżej pisał ta torba nie pasuje. -Gwiazda za wieżą, albo mi się zadaję, albo jest krzywo. Jest dobrze, podoba mi się poza tym co wymieniłem wyżej to jest okej Pozdrawiam Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gargamel Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Jak dla mnie super, tylko te torby nie pasują trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 A mozesz zrobic zdjecia w naturalnym dziennym swietle (bez lampy) na jakims neutralnym tle? ...bo na Twoich lampa niestety przeklamala wszystkie kolory...a szkoda. Brudzenia jest moze w sam raz ale tego nie widac. Pstryknij jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Fajnie, tylko pojazd się chyba świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2011 Witajcie Zdjęcia postaram się zrobić w naturalnym świetle to wstawię . Faktycznie gwiazda jest krzywo ale nie będę tego poprawiać bo jeszcze coś popsuje a to ja potrafię ,a torby mi się podobają ,ale dzięki za komentarze i krytykę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi