Bushi Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Model Dragona w skali 1/72 nr kat. 7345. Prosty i łatwy w montażu model. Ja dołożyłem jednak dużo elementów dorobionych własnoręcznie. Wykonałem mój model na podstawie zdjęć z Jagdtigera Neustadt: Na ile się zbliżyłem do oryginału trudno mi powiedzieć . Oceńcie sami. Foto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bociek Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Takie modele lubię. Przepiękna dioramka, a na niej równie dopracowany pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Bardzo ładny - nic dodać nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Bardzo fajny model i dioramka gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Osobiście nie podoba mi się ten bunkier na gąsienicach (prawdziwy) jednak model w Twoim wykonaniu - no cóż zmieniam zdanie jest na co popatrzeć no i ta skala "czapki z głów" pozdro eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Jak na ta skale model wykonany bardzo dobrze,oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alan Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Extra diorama! Bardzo realistycznie wyszła Ci ta konserwa na gąsienicach . Najbardziej to mi się kamo podoba, takie ładne, delikatne wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Model genialny, piękny, cudowny...... Po prostu idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 wymiękłem, rewelacyjnie pomalowany pojazd, dawno takiego nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 To dałeś czadu. Nie wiem czy bardziej zazdrościć wzroku czy umiejętności. Zawsze podziwiałem dłubiących w 1/72 ale tym jagiem położyłeś mnie na kolana. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 Bardzo ładny model. Jak byś nie napisał, że to 1:72 to bym na to nie wpadł. Modele w takim stylu bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi