mateusz kumorek Napisano 4 Marca 2012 Autor Share Napisano 4 Marca 2012 Pod koniec dnia wrzucam fotki z mojej pracy ,która gwałtownie ruszyła do przodu Pozdrawiam i licze na liczne komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 Mam dwie sugestie - trochę większy rozmiar zdjęć i zrób z linie przerwy pomiedzy nimi (pusta linia w pisanym poście) bo mi się razem zlewają. A dioramka - podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 5 Marca 2012 Autor Share Napisano 5 Marca 2012 Dzięki będe pamiętać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 7 Marca 2012 Share Napisano 7 Marca 2012 Mnie również się podoba Rób tak dalej a na pewno będzie fajna diorama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 10 Marca 2012 Share Napisano 10 Marca 2012 Zmień sobie balans bieli w aparacie.Pomarańczowa poświata powinna sie zmienic. Do tego rób zdjecia na jednolitym tle, do obrabiania użyj darmowego programu picassa. Powinno to wszystko trochę poprawić Twoje fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 10 Marca 2012 Autor Share Napisano 10 Marca 2012 Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 24 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2012 Witam Witam i witam po długiej przerwie ,za którą przepraszam! A więc kiedy miałem ręke w gipsie zrobiłem obramowanie i miałem czas na zakupy (roślinki ,figórasy ,oraz inne duperelki ) Oto fotki: Są też te maluszki , które powybierałem i będą przeróbki ... Na zdjęciu widac dwuch siedzących mundurowych ,jutro zrobie poradnik jak ich wykonać Dzięki i mam nadzieje do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 26 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2012 Witam ! Tak jak mówiłem mam pokazać przekształcanie tych figurek Na początku wygląda tak i myśle że w większości zestawów znajdziemy takiego figuranta: Teraz ucinamy jej nogi za pasem : Następnie ucinamy ręce: Potem pozbywamy się broni i wyszkubujemy jej pozostałości , by dłonie były puste: Przed klejeniem szlifujemy "tyłek'' i formujemy elementy od pasa ,by figurka ładnie przylegała: Ramiona szlifujemy tak jak sobie życzymy w jakiej pozycji mają być Pozdrawiam Mateusz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Ciężaróweczka w budowie ,a tymczasem prosze o uwagi i pomysły mile widziane Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 5 Maja 2012 Autor Share Napisano 5 Maja 2012 Witam Żadnych porad ? To nic , ciężarówka pierwsza skończona Ah gapa zapomniałem przyczepić tylnią klape ,ale to już przy okazji:) Proszę o komentarze jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 5 Maja 2012 Share Napisano 5 Maja 2012 Dwie sprawy: - Pierwsza, co jej się stało z oponami? - Druga, obicia z gunmetalu to nie najlepszy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 7 Maja 2012 Autor Share Napisano 7 Maja 2012 Obicia są z aluminium ,a na oponach jest już letkie błoto tylko będe dopiero brudził . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid99 Napisano 11 Maja 2012 Share Napisano 11 Maja 2012 No, no, bardzo fajnie się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 1 Września 2012 Autor Share Napisano 1 Września 2012 Witam i przepraszam iż nie poprowadziłem do samego końca warsztatu ,lecz galeria jest ;D TUTAJ => viewtopic.php?f=81&t=34498 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joma Napisano 8 Października 2013 Share Napisano 8 Października 2013 witam,tak przygladam sie Twojej fortyfikacji i mam pytanko,jak i z czego zrobiles ten bunkier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yendrekyX9 Napisano 14 Stycznia 2014 Share Napisano 14 Stycznia 2014 bumkier super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi