zuchvik Napisano 15 Grudnia 2011 Share Napisano 15 Grudnia 2011 ...zakladam osobny nowy watek odnosnie przyczepki do "Famo"...goscinnie wystepuje s.gl.Pkw Steyr Typ 1500A/01 - 1:35 Tamiya (35225) jak i sam ciagnik; moje uszanowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Grudnia 2011 Share Napisano 15 Grudnia 2011 Bardzo fajnie wykonany kawał maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 15 Grudnia 2011 Share Napisano 15 Grudnia 2011 Kawał porządnej modelarskiej roboty. Co docelowo przewidujesz na lawecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuchvik Napisano 15 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2011 Co docelowo przewidujesz na lawecie? jak na razie nie mam zadnych konkretnych planow co do zagospodarowania "przyczepki" (probowalem kiedys z butelka z piwem 300ml i pasowala; szyjka troche wystawala, ale jak widac nie ma tragedii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 16 Grudnia 2011 Share Napisano 16 Grudnia 2011 Fajnie wygląda. Na tej fotce z butelką, to Niemiec chyba kombinuje, jak się napić, żeby się dowódca nie dowiedział. Wnioskuję z jego pozycji. Co do zagospodarowania przyczepki, to kiedyś widziałem zdjęcie, na którym żołnierze korzystali z darmowego transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 16 Grudnia 2011 Share Napisano 16 Grudnia 2011 Faktycznie brudzenie bomba. Jedynym co mnie zastanawia, to czy opony poiwnny byc popbrudzone na części jezdnej ( tej która styka sie bezpośrednio z podłożem)? Bo wyszedł Tobie, nazwałbym to negatyw fotograficzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
war_men Napisano 16 Grudnia 2011 Share Napisano 16 Grudnia 2011 po prostu powala na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuchvik Napisano 16 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2011 opony poiwnny byc popbrudzone na części jezdnej nie mam pojecia; zrobilem tak jak widzialem na filmikach na yt i w czasopismach...w sumie pierwszy raz tak brudzilem kola... kolana pysznie, ze sie wam podoba. jest kilka bykow, wciaz sie jednak ucze i z czasem bedzie tylko inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 ładnie, ładnie, kawał dziada ;] ale wiesz co myśle... za dużo washa:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuchvik Napisano 17 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2011 za dużo washa wiem, wiem...nadmiarem losza (dalem dark i brazowy) starlem sie ukryc niedociagniecia jak np. brak filtrow, biedronki...ect. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi