michal0281 Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Ta dioramka ma juz z trzy lata, sam dostrzegam na zdjeciach ze sporo by tu mozna poprawic, te geby u wojakow jakies blade ale przyznam ze to i tak byla moja pierwsza praca z ktorej zasadniczo bylem i jestem zadowolony ps stug jest z tamki a ten gospodarczy budynek z verlindena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Bardzo piękna diorama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Jest elegancka. Drzewo pierwsza klasa, jedyna rzecz która razi to ta wysoka trawa. Dachówka jest ekstra. Ma jakiś taki klimat, który kojarzy mi się z grą ,,Brothers im arms Road to kill 30" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Jak na pierwszą pracę to naprawdę super. Figurantów zawsze można poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 31 Grudnia 2011 Share Napisano 31 Grudnia 2011 Fajna dioramka, ale czegoś w łapkach im brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 31 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2011 No jednemu tam pociskl wypadl, ale juz go znalazlem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi