PKD4GA Napisano 18 Czerwca 2007 Share Napisano 18 Czerwca 2007 (edytowane) Czekajac na model Trumpka 1:32 zamieszczam pare fotek Orlika z 2OSzL zrobionych w Sadkowie. Fotki z 16-17.06.2007 cd.........nastąpił Walkaround PZL-130 TC-II Orlik Pozdr. Pawel Edytowane 18 Czerwca 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 21 Października 2007 Autor Share Napisano 21 Października 2007 Pare szczegolow ktorych nie udalo sie "zrobic" w poprzednim podejsciu... Fotki z 30.08.2007 - Air Show 2007 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 12 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2007 Dzieki uprzejmosci SKAYRAIDER'a moge znacznie (!) powiekszyc zbior fotek Orlika. TNX. Marku Fotek jest baaardzo duzo - i uprzedzam - bede je wrzucal etapami. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 13 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2007 (edytowane) Drobna uwaga. Na czesci fotek podeslanych przez Marka zostal uwieczniony platowiec w wersji prototypowej (bo to raczej nie TB ?) tzn. innej niz TC-I. Pewnie juz to zauwazyliscie, ale wole napisac. Ktos pozniej bedzie pomstowal ze zbudowal sobie TC-I z elementami prototypu... Pozdr. Pawel Edytowane 14 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 13 Grudnia 2007 Share Napisano 13 Grudnia 2007 Napisy niektóre w języku rosyjskim na przyrządach? Zdziwiło mnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 13 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2007 Przeprowadzilem male dochodzenie. Wniosek - na czesci fotek figuruje PZL-130 TM Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 14 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2007 Wracajac do TC-I... cdn... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 16 Grudnia 2007 Share Napisano 16 Grudnia 2007 Piękna sprawa!!! pzdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 1 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2008 Grzegorz nawrzucal mase nowych fotek sprzetu "zielonych" ( ), Aeroplan wydal zeszyt z Orlikiem ( ). Trza odswiezyc nasza neverending story - czyli temat Orlika. Poniewaz jest karnawl - dzis mniej szczegolow, a wiecej ogolow...czyli fotki zrobione w locie. Marek tnx. Lot para Prosze sie mocno trzymac...lecimy z "Orlikami" Naturalnie c.d.n. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 BOSKIE !!!!!!! Kto miał przyjemność przewieść sie tym ślicznym samolocikiem?? I przy okazji zrobić te boskie fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2008 Kto miał przyjemność przewieść sie tym ślicznym samolocikiem?? I przy okazji zrobić te boskie fotki ? - fotki udostepnil SKAYRAIDER Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 5 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2009 Dzieki uprzejmosci SKAYRAIDER'a moge wrzucic kolejne fotki Orlika. TNX. Marku ! c.d.n. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek g. Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 Sądząc po pomiarach kolega Skayraider zamierza pewnie zbudować model od podstaw, ciekawi mie tylko w jakiej będzie skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 Tak patrzę na te zdjęcia z powietrza i na jednym z nich znalazłem swój dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 9 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2009 Kolejna "garstka" fotek SKAYRAIDER'a. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 7 Maja 2010 Autor Share Napisano 7 Maja 2010 Radom-Sadkow, fotki zrobione w 2009. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
l39zaalbatros Napisano 18 Maja 2010 Share Napisano 18 Maja 2010 Many thanks for the detailed pictures of the Orlik, I just start to build the Ardpol kit. The pictures gifs me a lot of info Greets, The Dutchman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacaique Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Jestem aktualnie robi demo obu TCI i TCII Orliks, w 1 / 6, robię Masters drewna balsa i przykryta folią aluminiową, więc trzeba wszystkich dokumentów związanych z nitami (ribets) i panele. Wczoraj, sprawdziłem na swoim forum, szukam opinii i danych z Polską swoim samolotem piękne. Miło mi było zobaczyć, że masz wielki "chodzić"w dwóch płaszczyznach. Jestem bardzo zainteresowany w nich Jak mogę uzyskać zdjęcia?, Czy masz publikowane?, Czy mogę pobrać lub kupić?. Oczekiwanie na szybką odpowiedź, i chcę to jak najszybciej. Dziękuję bardzo z góry. cacaique Valladolid, Hiszpania Uwaga - nie w języku polskim, mam przetłumaczone z Google, proszę wybaczyć błędy, mówić po angielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacaique Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Actualmente estoy realizando una maqueta de los dos Orliks TCI y TCII, a escala 1/6, lo estoy realizando con master de madera de balsa y cubierto de lámina de aluminio, por lo que necesito toda la documentación referente a remaches, (rivets) y panelados. Ayer, me registré en vuestro foro, buscando comentarios y datos de vuestro bonito avión polaco. Tuve la alegría de ver que teneis un estupendo "walk around" de los dos aviones. Estoy muy interesado en ellos ¿Como puedo conseguir las fotografias?,¿las teneis publicadas?, ¿se pueden descargar o comprar?. Espero vuestra pronta contestación, ya que las necesito lo antes posible. Muchas gracias por adelantado. cacaique Valladolid , Spain Nota-- no hablo Polaco, lo he traducido con Google, por favor, perdonar los errores, hablo inglés Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacaique Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 I've solved the problem, I could not get the photos from Fotosik.pl. one, but I I can get them from the forum. Wonderful documentation for my work. Thank you very much. I will keep in touch, until next time. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Genialne zdjęcia Przydadzą się do budowy od podstaw Jeszcze muszę tylko jakieś rysunki techniczne skołować... Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turecki Napisano 6 Września 2013 Share Napisano 6 Września 2013 Dzieńdobry Czy ktoś posiada lub widział gdzieś kabinę Orlików w wersji TC-II ...znalazłem w internecie tylko przednią tablicę przyrządów niestety nie znalazłem paneli bocznych i tylnej tablicy przyrządów...z góry dziękuję za wszelką pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 19 Lipca 2016 Share Napisano 19 Lipca 2016 Żeby tematów nie mnożyć. Jaki kolor do wnętrza Orlika? Mam model Ardpola ale instrukcja to jakaś enigma jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom_tom_bb Napisano 2 Października Share Napisano 2 Października (edytowane) Cześć, mam pytanie i zarazem wielką prośbę - czy ktoś z szanownych Kolegów, ma w jednym katalogu ściągnięte wszystkie zdjęcia Orlika z tego wątku i może się podzielić ? zacząłem klikać zdjęcie po zdjęciu i już w tym utonąłem, a zdjęcia są mega cenne ! Pozdrawiam - Tomek Edytowane 2 Października przez tom_tom_bb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi