witek@ Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 czyli jednak ster awaryjny tak czy inaczej nie wyobrażam sobie jak można by sterować 300 metrowym kolosem za pomocą tej "deseczki" Jednak ;-) Ja też nie wyobrażam tego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Model piękny tego chyba nie trzeba mówić. Ale mnie zastanawia ile ten kolos ma długości(model) ? Ciekawe czy zmieściłby się u mnie na półce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u4an Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 7 Lutego 2012 Share Napisano 7 Lutego 2012 Tak dokładnie jest to ster awaryjny Taki japoński wynalazek ale w pewnym sensie się sprawdzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Ładny model, nawet bardzo ładny! Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Jeśli to jest pierwszy model, to jakie będą następne Jest genialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Świetna praca, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarris Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 piekny model ale anti-blast bags sredniej artylerii psuja efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 12 Lutego 2012 Autor Share Napisano 12 Lutego 2012 piekny model ale anti-blast bags sredniej artylerii psuja efekt Oj mocno przesadziłem z ich wielkością nie miałem jednak mocy żeby klecić je od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi