patrix94 Napisano 5 Lutego 2012 Autor Share Napisano 5 Lutego 2012 Jeśli mój challenger wyglądałby choć trochę jak twój abrams to byłbym bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 5 Lutego 2012 Autor Share Napisano 5 Lutego 2012 Mała aktualizacja, sory za tło. Oczywiście washa nie ma na beczkach, bo wciąż nad nimi pracuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Ładnie Ci wychodzi ten wash. W tym miejscu bym go jeszcze trochę starł bo wygląda nienaturalnie; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 5 Lutego 2012 Autor Share Napisano 5 Lutego 2012 Ok, właśnie jeszcze miałem dopisać, że jak coś to nie ma problemu i mogę gdzieniegdzie go zetrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dekalotes Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 i beczki i tył jeszcze potraktować, o niebo lepiej. Temperami robisz? (plakatówami?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 5 Lutego 2012 Autor Share Napisano 5 Lutego 2012 Czarna tamka plus detergent, może dziwne ale czytałem o takim sposobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Jak tam się miewa brytol ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 28 Lutego 2012 Autor Share Napisano 28 Lutego 2012 Dobrze, choć prace zwolniły po feriach dlatego postępy na razie nie warte dokumentowania. Poza tym pracuję nad washem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verde Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Ehh znam ten ból jak sie ferie skończyły u nas dawaj spróbuj dokończyć tego washa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 17 Marca 2012 Autor Share Napisano 17 Marca 2012 Ekhem, zaszpachlowałem beczki, trochę jeszcze pobawiłem się washem i brudzeniem. Będę musiał dorobić drzwiczki do tego otworu nad lufą, gdyż wpadły mi do środka Zdjęcia wykonałem w naturalnym świetle. Proszę o uwagi i sugestie, gdyż przymierzam się do galerii. PS Jeszcze chciałbym wykonać płachtę widoczną na pudełku, ale nie mam pojęcia z czego. Jakieś pomysły? PS.2 Przepraszam za kurz gdzieniegdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Bardzo fajny. A płachta może jak tu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 17 Marca 2012 Autor Share Napisano 17 Marca 2012 Dzięki za podpowiedź, spróbuję tak jak tu. Może mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi