Tomek_gnr Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Model w sumie już dawno skończony i sprzedany, a zapomniałem mu zafundować pamiatkę na forum więc najwyższa pora. Zestaw Trumpetera + metalowe kapcie od Friulmodel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Fajny i ciekawe malowanie. Chyba na ostatnim zdjęciu zwis gasek pod kołem napędowym trochę za luźny, ale ogólnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 Bardzo fajny Kliment. Super malowanie ci wyszło. Nie ukrywam że budując swoją wersję KW podglądałem twój warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Bardzo ładnie wykonany i ciekawie wymalowany KW. Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Modelik bardzo ladnie sie prezentoje mimo iz taki goly tzn bez klamotow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Dalej wygląda jak by dostał z wiatrówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simpl Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 dziury w wierzy kw nie wyglądały szczególnie spektakularnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Zdjęcia modelu he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simpl Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 głowy nie dam sobie uciąć z tym modelem ale znalazłem to zdjęcie na jakiejś ruskiej stronce historycznej. jest i takie: dziury po pociskach wyglądają tak jak i na pierwszym. a tu rykoszety: moim zdaniem ten na modelu na prawdę wygląda realnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Tomku jest bardzo fajnie ale mogłeś bardziej zaszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 5 Lutego 2012 Autor Share Napisano 5 Lutego 2012 Dzięki za komentarze ; ) No specjalnie efektowny ten model nie jest, taki troche burasek mi wyszedł, ale powiedzmy że jestem umiarkowanie zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Więcej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Rykoszety są the best. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simpl Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 brakuje mi anteny. dodała by większej realności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Tak antena HEHE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Co za dziadostwo ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 A Za chwile użyje słowa merytorycznie co wogóle nie ma związku z tym modelem. Bo zrobiłeś 1 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Więc nie ucz innych dzieci robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Dlaczego czasem człowiek ma wrażenie, że padły zabezpieczenia w zakładach zamkniętych?... Zgadzam się z tobą, powinien siedzieć a nie pokazywać swoje prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Przestałem kleić właśnie przez to forum, i wypowiedzi jemu podobnych. Trzeciego modelu już nie zrobię a on przekonał mnie tylko w tym że można pisać wszystko bez przemyślenia. Dlatego obiecałem sobie jedno do każdej jego pracy pisać głupoty tak jak on. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Opanujcie swoje emocje Panowie. I zajrzyjdzie najpierw tutaj zanim napiszecie jeszcze jakąś głupotę http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=58&t=31312 i doceńcie swoje szczęście. Czy tu piszą ludzie dorośli albo przedszkolaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicia1975 Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Szkoda dawać to dzieciom skoro i tak na tym forum merytorycznie ich prace będą do bani itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi