ksiadz Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Witam, chciałem Wam zaprezentować mój pierwszy gotowy model w tym roku. Było przy nim sporo pracy, a i tak można dopatrzeć kilka błędów niemniej jednak na półce prezentuje się świetnie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiusz Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 łane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitzaaa Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 bardzo fajny ptaszek. Strasznie za mną chodzi ten samolot, ale się bałem, że baza startowa jest zbyt kiepska. A tu proszę - kawał ładnej maszyny. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zdravko Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 baza startowa jest zbyt kiepska./quote] i taka jest w rzeczywistości, ale to sprawia, że tym przyjemniej ogląda się tak ładnie wykonany model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 Witam Konstrukcja ciekawa, niesztampowa i na pewno nie grzesząca brakiem elegancji. Sam model całkiem ładnie wykonany. Udało Ci się osiągnąć bardzo gładką powierzchnię lakierniczą. Kalkomanie również leżą całkiem fajnie, chociaż na pierwszym zdjęciu w świetle widać obrys błonki napisu Black Magic. Praktycznie jedyną dobrze widoczną niedoskonałością Twojego Cometa, jest oszklenie, które niezbyt dobrze dolega do kadłuba z jego tylnej części. Jest tam widoczny spadek przy przejściu oszklenie-kadłub. Poza tym naprawdę fajnie się go ogląda. Nie jest prosto wykonać czarny model tak aby wyglądał efektownie i elegancko. Twój naprawdę mi się podoba i jestem pewien, że na półce prezentuje się znakomicie Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 A ja mam podobnego, tylko chyba z innej edycji, nie pamiętam numeru katalogowego. Zrobiłem go uhuhu albo jeszcze dawniej, pierwszy raz bawiłem się w rycie linii, wydaje mi się, że nawet mi to wyszło w miarę. Był cały czerwony, srebrne kołpaki, numer rejestracyjny G-ACSS, numer startowy na sterze kierunku 34 i nazwa własna "Grosvenor House". Ale to było dawno i już go nie ma, nawet zdjęcia mi się nie zachowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Botan Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 Trzeba przyznać, to po prostu piękny samolot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 brawo !! nietuzinkowa maszyna w bardzo sympatycznej miniaturze oszklenie zestawowe czy waku? malowane czy naklejane paski? modelik wyszedł bardzo estetycznie i przyzwoicie! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 ''Czarny Koń'' - fajnie wyszedł ten staruszek Airfixa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi