Spawacz Napisano 8 Lutego 2012 Autor Share Napisano 8 Lutego 2012 Troche podłubałem i efekt jest taki. Od lewego ramiączka camela będzie jeszcze szla rurka żeby wojak miał się jak napić;p ( wykonam ja z rozgrzanego i rozciągniętego plastiku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 9 Lutego 2012 Autor Share Napisano 9 Lutego 2012 Dalsze prace : Ochraniacze na kolana Alta i Pionowe cargo miwo lubliniec. Musze zając sie teraz poprawieniem pokrowca na hełm , i raczki do camela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Odwrotnie (do góry nogami) przykleiłeś ładownice na granaty 40mm do M203. Zastanawiam się po co mu w ogóle te ładownice ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 10 Lutego 2012 Autor Share Napisano 10 Lutego 2012 He he faktycznie teraz dopiero na zdjęciu widze ze to granaty ;/ faktycznie. No więc będę musiał wykonać kolejne ładownice sam. Przyda się ładownica na radio, medyczna na rękawiczki i może admin panel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Choć się nie znam to zaglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Masz jeszcze do roboty mankiety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Ładownice na radio możesz wydłubać z tej ładownicy od 40stki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 11 Lutego 2012 Autor Share Napisano 11 Lutego 2012 Ładownice na granaty zdejmę , ładownica z lewej str ta pierwsza -dorobić jej tylko lekka antenkę i ja ładownica na mini radio ( powiedzmy że gość ma tylko łączność ze swoim fire teamem:P) http://www.miwo-military.pl/?p=8.24.NA- ... O-MILITARY Co do mankietów hmm faktycznie polskie trochę się różnią , dam lepsze foto figurki, szczegółów mankietów bo na moje oko są ok. W sumie sam z doświadczenia wiem że operatorzy km-a biorą jak najmniej ładownic i obciążenia ( sam latam z m249 Mk2 ) i chyba wojakowi dam spokój , żeby się chłopina na patrolu nie nadwyrężał.. Natomiast zastanawiam się nad jakoś arafatka w okuł szyi , co o tym myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Chyba mam coś z głową ale chciałbym tam pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Turystycznie czy służyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Turystycznie albo jako reporter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 11 Lutego 2012 Autor Share Napisano 11 Lutego 2012 No ja bym z chęcią pojechał tam służyć , ale jak tu zostawić całe życie w Łodzi:/. Znam wielu chłopaków o służą często gadamy , szkolimy się , uczestniczymy w pokazach itd ale to nie to samo. Dzieku7je Moses za foteczki już wszystko wyjaśnia , tak jak myślałem im mniej tym lepiej:p. Dorobie tylko radio i admina i z bani. I zaczynam malować ;). Ktoś ma jakieś rady , maluje Vallejo podkład dam 70822 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spawacz Napisano 11 Lutego 2012 Autor Share Napisano 11 Lutego 2012 Dalsze prace: Na śmierć bym zapomniał dorobić kieszenie na mundurze XD ...uff już są Doszły PALSY :P na pokrowcu hełmu i flagi polski na mundurze:) Rure camela zrobię z podgrzanej wypraski i malujemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franki Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 mam pytanie takie małe.... 6BDSz nie obstawiało IX zmiany jeżeli tak to sporadyczne elementy ale w ramach 17Bz więc skąd pomysł że to ma być wojak z 6BDSz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 Z racji że moim zainteresowaniem jest wojsko polskie , postanowiłem wykonać figurkę polaka z obecnego konfliktu w Afganistanie. Z racji że polski rynek jest bardzo ubogi w ta str konfliktu postanowiłem ze wybiorę najbardziej zbliżony wygląd wyposażenia , jaki jest obecnie na 9 zmianie PKW. (...)zainteresowaniem jest Wojsko Polskie, (...)wykonać figurkę Polaka (...) jest obecnie na 10 zmianie PKW. Od 01.07.2010 to 6BPD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franki Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 Moses... Gerdowi chodziło o to że od 01.07.2010 6 Brygada Desantowo-Szturmowa została przekształcona w 6 Brygadę Powietrzno-Desantową a nie o fakt jej obecności w Afganistanie A mnie interesuje fakt obecności w IX lub X zmianie komponentów 6 BPD - oficjalnych bo "elementy doczepione" na 100% były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi