Kierowca Bombowca Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Witam ponownie! W ramach "relaksu" od Ił'a i sesji, postanowiłem wykonać ostatni warsztat w tym przedsięwzięciu. I na ostatni ogień poleci ulubieniec większości forumowiczów... Mig-21 MF we własnej (kiepskawej) formie! In-box: Malowanie tylko i wyłącznie polskie. Z dedykacją dla babci, dla której ten mig będzie wykonany! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Oleśnicki nielot Ciekawy i niecodzienny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 życzę powodzenia i ukończenia w terminie - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kierowca Bombowca Napisano 9 Lutego 2012 Autor Share Napisano 9 Lutego 2012 Witam! Już po egzaminach, więc można było coś podłubać Ukończony kokpit i bryła. Wszystko poszpachlowane, teraz tylko wykończenie i jedziemy z koksem pod aerograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Nie taki kolor kokpitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kierowca Bombowca Napisano 9 Lutego 2012 Autor Share Napisano 9 Lutego 2012 No to gafa na początek.. :( Wiem, że już za późno ale jaki byłby lepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 To co pomalowałeś to pewnie pactra A11? dodaj do niej niebieskiego /np.A05/ ,fotki kokpitów są u mnie w temacie MiG 21 R tu na Konkursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kierowca Bombowca Napisano 9 Lutego 2012 Autor Share Napisano 9 Lutego 2012 farba to mieszanka 120 i 2-jki z humbrola. Miał wyjść ciemny turkus, ale wyszło jak wyszło. Nic z tym fantem już nie zrobię, więc mam nadzieję, że przez pancerną szybkę niewiele będzie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Nie przesadzaj, że się nie da przemalować. Przez kabinę masz naprawdę całkiem niezły dostęp, żeby to pędzlem poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi