Przemo1CK Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 Czołem Oto jedna z ostatnich prac, którą wykonałem w skali 1:35. Jest to Mercedes L3000 z Tamki ( stary przepak Italki ) z podmienionym podwoziem i paką z 3-ton truck z Tamki. Podstawka wystrugana od podstaw. Beczki to żywice produkcji kolegi, brudzenie głównie AK-Interactive, dźwig to żywica Verlindena. Kalki Bison Decals. Reszta na fotach Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 Śliczności kolego Przemku, po prostu śliczności Scenka mała acz niezmiernie urokliwa. Gratuluję i pozdrawiam! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 Bardzo ładna scenka ,przyłączam się do zachwytów Kornika Bravo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 20 Lutego 2012 Autor Share Napisano 20 Lutego 2012 Witam Dzięki Panowie. Nie mniej muszę przyznać, że miałem pomoc przy tej pracy. Jeżeli spojrzycie na fotkę tyłu pojazdu można zauważyć mały brązowy punkt na bruku za ciężarówką. To mała żabka zmierzająca do wody, która wylała się z wiadra nieopodal. Żabka ma namalowane żółte paski na grzbiecie, nic może specjalnego, ale wykonała je moja trzyletnia córcia Uczy się dziewczyna, właśnie plakatówkami wymalowała Autoblindę Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 No to super! Wprowadzaj ją w "fach" i koniecznie prezentuj jej prace. Muszą się przecież wykształcić nasi następcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 Jak zwykle kolejny swietny modelw twoim wykonaniu. Jedynie ma uwagę co do zdjęć, a raczej ich rozmiaru. Mógłbyś je wstawiać większe lepiej by się oglądało - jak to: Super że się dziewczyna interesuje. Może moja też kiedyś zacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 Gratuluję świetnie wykonanego modelu i zdolnej córki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 20 Lutego 2012 Autor Share Napisano 20 Lutego 2012 Dzięki wielkie A oto malowanie mojej zdolniachy małej: Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bombee Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 Super! Obydwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lkmiec Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 Piękny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 Model zarówno jak i diorama świetny !! Gratuluję. Jedyne co mnie gryzie to kolor (czerwonawy ) tych cegiełek ale może to wina fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 Piękne oba. Brakuje mi tylko jakiegoś figuranta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Bardzo mi przypadł do gustu. Taki typowy, wyeksploatowany wół roboczy armii. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 JAK dla mnie super jak zwykle! A malowanie Autoblidy-intrygujące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 Świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi