revicess Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Witam shermi nareszcie doczekał się galerii : Zapraszam do oceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Witaj Włożyłeś w niego kupę pracy i pewnie nerwów dlatego też szczerze gratuluję Ci osiągniętego efektu Ogólnie rzecz biorąc Twój Sherman wgląda całkiem do rzeczy choć jest kilka elementów,które trochę drażnią oglądającego. Chodzi głównie o srebrzenie kalkomanii, widoczny na wieży i przedniej części pancerza połysk, a także dość sterylne w porównaniu z resztą pojazdu gąsienice. Tym ostatnim według mnie przydałoby się jednak nieco intensywniejsze kurzenie. To co stanowczo działa na korzyść Twojego modelu to subtelne brudzenie samego pancerza, wykonanie zalegających na czołgu bambetli oraz karabinu maszynowego na wieży. Nie jestem tylko pewien czy jego lufa została przez Ciebie nawiercona. Jeśli nie to koniecznie to zrób. Mam nadzieję, że Twój Sherm doczeka się wkrótce jakiejś ciekawej podstawki Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_Mazur Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Świetny model, bardzo mi sie podoba, tylko te kalki słabo wyszły i jak dla mnie to mógłbyś go bardziej pobrudzić i zrobić jakieś obicia ale to moje wyobrażenie Nie moge doczekać się dioramki do niego. A i jeszcze nie wiem czy to specjalnie zrobiłeś albo może zapomniałeś, nie wkleiłeś anteny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sofa Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Jest super. Bardzo ładnie wykonane brudzenie, ja też powtórzę że bardzo ładny KM. Minusik to kalki. Masz chyba źle ustawioną datę w aparacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Jak już się w warsztacie wypowaidałem. Model wygląda super, bambetle też. Jedyne co razi to kalki. Bardzo ładnie uporałeś się z tym shermanem . Powodzenia przy następnych warsztatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Uwagi jak wyżej. Bambetle bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 22 Lutego 2012 Autor Share Napisano 22 Lutego 2012 dzieki; ) antena mi zginela gdxies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 Do Granta wstawiłem antenę z włosia pędzla. Jak dla mnie wygląda spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 Witam. Pięny model.!!! Włożłyeś w niego mase pracy. Brudzenie na wysokim poziomie i w realnych miejscach. Ja się raczej czołgami nie zajmuję wiec nie wiem czy coś jest żle ale ze strony modelarskiej wszystko jest ok. Jedyne do czego można by sięprzyczepić to że jedna kalka troszkę świeci. Jednak to jest szczegół. Pozdrawiam .Apache64...(pinokio64) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 22 Lutego 2012 Share Napisano 22 Lutego 2012 ogolnie pierwsze wrażenie bardzo pozytywne ; ) dobra praca. Ta lina sobie tak troche leży prawie nieskrepowana :P antene mozna tez dorobic ze struny od gitary bez owijki, np cienkiej E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 26 Lutego 2012 Autor Share Napisano 26 Lutego 2012 dzięki za ocene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 11 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Witam wszystkich mam wielką prośbe do użytkowników forum otóż to wziąłem udział w konkursie pewnego sklepu modelarskiego polegało to na zrobieniu zdjęcia o tematyce modelarskiej i teraz fotki mojego shermana sa na facebooku wygrywa ten który będzie miał najwięcej kliknięć lubie to .Więc bardzo prosze o kliknięcia z góry dziękuje za kliknięcia oto link http://www.facebook.com/media/set/?set=a.396146910404722.98421.352008584818555&type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 11 Kwietnia 2012 Share Napisano 11 Kwietnia 2012 Bardzo prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 11 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2012 dziękuje zachęcam innych bo konkurent bardzo ciśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Proszę bardzo "miszczu" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2012 dzięki dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi