HUBERT Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Witam Chciał bym zaprezentować model niemieckiego mostu samobieżnego BRUCKENLAGER 4B the boxs i moje cudo Zapomniałem zmienić datę w aparacie:oops: ale zdjęcia robiłem dziś . czekam na Wasze opinie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeraltofPoland Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Który to twój model z kolei? Możliwe, że aparat przekłamuje kolory, ale mi wydaje się bardziej niebieskawy niż szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERT Napisano 27 Lutego 2012 Autor Share Napisano 27 Lutego 2012 Jest to mój czwarty model ale ta farba jest właśnie taka niebieskawo - szara sprawdzałem na paru stronach i forach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Czysto pomalowany i posklejany i w zasadzie tyle można powiedzieć. Chodzi mi o to, że skoro to twój model czwarty model, to mogłeś już co nieco poćwiczyć różnego rodzaju efekty eksploatacyjne, zwłaszcza przy takim pojeździe. Aha, linki przydałoby się wymienić na metalowe oraz pomalować na czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERT Napisano 27 Lutego 2012 Autor Share Napisano 27 Lutego 2012 Masz rację ale ja się staram robić modele ,,fabryczne" to jest raz po drugie uczyłem się robić elementy fototrawione i może na zdjęciach nie widać ale zrobiony jest przedział dla załogi i on jest brudzony a robienie modeli z przysłowiowym brudem na razie mnie nie fascynuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 W takim razie w porządku, w sumie nie każdy pojazd wojskowy na forum musi być wyciągnięty prosto z frontu. Jednak do czego bym cię namawiał, to do zrobienia delikatnego wash'a, w celu wyciągnięcia szczegółów oraz nadaniu sylwetce pojazdu efektu trójwymiarowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERT Napisano 27 Lutego 2012 Autor Share Napisano 27 Lutego 2012 Chyba się na ten krok skuszę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Zrób, a zobaczysz różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amras Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 Model interesujący. Mam taką małą uwagę praktyczną. "Część roboczą" topora powinieneś pomalować odwrotnie, całość czarno a ostrze na srebrno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 7 Marca 2012 Share Napisano 7 Marca 2012 Nawet nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi