jakub476 Napisano 4 Lipca 2007 Share Napisano 4 Lipca 2007 (edytowane) No i znowu StreetRacingowy japoniec. Buda już wyszlifowana. Musze kupić farby. Wnętrze czeka na malowanie foteli, bo dorobiłem tyły. Pomalowałem też el. zawieszenia oprócz tarcz, ponieważ czekam na koła. Na 90% mówie już, że nie pomaluje ramek szyb ponieważ nie ma ani maskownic ani ramki. Będzie tak, kolor bordowy albo granotowy, felgi bronze TE37, maska carbon, obniżenie, wydech. Sory za foty, ale strasznie dziś ciemno i robiłem przy lampce. Edytowane 6 Lipca 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 4 Lipca 2007 Share Napisano 4 Lipca 2007 (edytowane) Fajny modelik jestem ciekaw malowania... Edytowane 7 Lipca 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 6 Lipca 2007 Share Napisano 6 Lipca 2007 Na pewno będzie pięnkny Powodzonka życzę i nie spiernicz malowania! Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 6 Lipca 2007 Autor Share Napisano 6 Lipca 2007 Pomalowałem bude i podwozie. Podwozie skońcozne brakuje tarcz hamulcowych bo musze je przerobić pod nowe koła. Kasta w poniedziałek będzie polerowana. Jak na mnie przystało oczywiście podwozie pobrudzone. P.S. Zapomniałem powiedzieć, że ten gril co jest to sam robiłem bo seryjnie jest tam szklany napis silvia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 6 Lipca 2007 Share Napisano 6 Lipca 2007 jak narazie wszystko spoko. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 6 Lipca 2007 Share Napisano 6 Lipca 2007 Witaj Tak się nie chcę zbytnio wtrącać, ale w temacie podałeś, iż samochód jest marki Nissam. Czyżby to jakaś nowa marka, czy błąd drukarski? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 6 Lipca 2007 Autor Share Napisano 6 Lipca 2007 Się uczepiłeś, bład drukarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 7 Lipca 2007 Share Napisano 7 Lipca 2007 Narazie na tym etapie prac wszystko wygląda gites Podwozie mi się bardzo podoba. Naprawdę fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 6 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Od ostatniej aktualizacji zrobiłem polerke, pomalowałem listwy, maske, uszczelki i felgi. Teraz na felgi dam kalki potem bezbarwny i na tym pomaluje śrubki. Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 6 Sierpnia 2007 Share Napisano 6 Sierpnia 2007 Ładny kolor kasty Chyba sprawie sobie podobny na Camaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 24 Października 2007 Autor Share Napisano 24 Października 2007 Wnętrze skończone, szpachlowałem tyły foteli. Podwozie też gotowe, tylko wkleić kółka. Kasta będzie od nowa malowana.;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 25 Października 2007 Share Napisano 25 Października 2007 Model ładny, podoba mi się, ale jest coś co troszkę kole w oczy, mianowicie te zabrudzenia na podwoziu, troszkę takie jakby pędzlem machnięte, ot tak sobie Jak zabiorę się za mojego jaguara to zrobię raczej wersję "salon" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 4 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2007 Dopasowałem nowe hamulce tylne oraz przerobiłem felgi żeby się zmieściły. Nie wiem czy dać na felgi kalki rays i volk czy tylko śrubki pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 24 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2007 Zmieniłem kolor felg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Kilka fotek w realu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t310 Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 I co koniec budowy ?? Ja czekam na przesyłkę z takim modelem i chciałbym zobaczyć tą relacje do końca, a inni tez by chyba byli zadowoleni. Może mi ktoś podpowiedzieć w jaki sposób mam zmienić wysokość auta ?? (chodzi mi o obniżenie zawieszenia i całego nadwozia).Oczywiście w tym nissanie. Czekam na dalszą relacje i odpowiedź na pytanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abu Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 t310 nie rób aż takich odkopów.. Patrz na datę ostatniego posta.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t310 Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Wiem ze stara data i to bardzo ale miałem nadzieję ze mi ktoś pomoże i ze ktoś dokończy tą relację nawet z takim opóźnieniem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 kolega jakub476 mało udziela się na naszym forum. A nie chcę robić reklamy innego forum na którym prowadzi wszystkie relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t310 Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Wiec proszę napisz mi na jakim forum. rozumiem ze nie chcesz publicznie dlatego proszę o pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 7 Marca 2009 Autor Share Napisano 7 Marca 2009 No to wrzucam up'a. Postanowiłem zrobić body-kit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi