Twitch Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Witam Miał być warsztat a poszła galeria... przyczyną był urlop od czwartku i sporo wolnego czasu. O samym modelu... pierwszy raz składałem coś z tej firmy i powiem szczerze że jestem zadowolony. A o mojej pracy... hymmm no ja jestem zadowolony trochę nie jestem pewien doboru koloru z amunicją (miedziano żółty) i trochę wylał mi klej przy mocowaniu siatek... a tak poza tym jest dobrze. Teraz przydała by się wasza wypowiedz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kub Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Ładny model . Fajnie podkreślone nity na osłonie przez wash. Resztę niech inni dopowiedzą bo się nie znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Nie mam zastrzezen malowanie wyszlo fajnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Podoba mi sie, tylko amunicja trochę mniej - jakby ten żólty taki zalany był. Co następne Janusz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merten Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Dziwny ten kolor lufy wyszedł. Powinna być prawie czarna, a nie srebrna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał96 Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Mi się bardzo podoba. Fajnie wyszła ta siatka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twitch Posted April 1, 2012 Author Share Posted April 1, 2012 Podoba mi sie, tylko amunicja trochę mniej - jakby ten żólty taki zalany był. Co następne Janusz? Następny w kolejce jest Sd.Kfz. 251/7 Ausf.D no i moja pantera dostanie nowe życie o ile uda mi się pozbyć śladów po wikolu i nie pourywam wszystkiego przy czyszczeniu Krzysiek co do tego żółtego "zalany" co masz na myśli bo nie mogę zrozumieć Dziwny ten kolor lufy wyszedł.Powinna być prawie czarna, a nie srebrna... Faktycznie trochę poniosło mnie z tym srebrnym... flak docelowo ma stanąć na dioramce która ma odległą przyszłość... do tego czasu poprawie. A i pytanie czy samą lufę poprawić czy całość Dziękuje za odzew... poczekam jeszcze może ktoś coś napisze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 No chodzi mi o to, że na zdjęciu wygląda jakby powierzchnia była nierówna, grudki czy coś. Nie wiem jak to opisać. Daj zdjęcie powiększone tych naboi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twitch Posted April 1, 2012 Author Share Posted April 1, 2012 Może taki efekt wyszedł po zakurzeniu działka no i w tym naboi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
templess Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Witam. To zapodałeś ekspresowy warsztat. Nie zdążyłem przeczytać do końca a tu galeria A efekt? Bardzo pozytywny. Bardzo podoba mi się malowanie i subtelne brudzenie. Duże brawa. Aż prosi się o tą podstawkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merten Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 No to teraz jeszcze dodam, że trzeba by odkurzyć te pociski. Armata by się przecież zacięła po pierwszym wystrzale! I pewnie przydałby się do ich malowania jakiś lepszy metalizer... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Teraz już wszystko jest jasne Janusz. Zdjęcie o którym mówiłem (ostatnie) - nie zajarzyłem że tam jest kilka rzędów amunicji i myślałem że jest tylko 5 naboi. Dlatego wydawało mi się to jakieś dziwne, bo czubki tylnych powodowały złudzenie optyczne (dla mnie) . Są ok co widać na tym które teraz wrzuciłeś. Sroki za zamieszanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzesiekW Posted April 1, 2012 Share Posted April 1, 2012 Bardzo ładne działo - podoba mi się . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts