Twitch Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Witam Miał być warsztat a poszła galeria... przyczyną był urlop od czwartku i sporo wolnego czasu. O samym modelu... pierwszy raz składałem coś z tej firmy i powiem szczerze że jestem zadowolony. A o mojej pracy... hymmm no ja jestem zadowolony trochę nie jestem pewien doboru koloru z amunicją (miedziano żółty) i trochę wylał mi klej przy mocowaniu siatek... a tak poza tym jest dobrze. Teraz przydała by się wasza wypowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Ładny model . Fajnie podkreślone nity na osłonie przez wash. Resztę niech inni dopowiedzą bo się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Nie mam zastrzezen malowanie wyszlo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Podoba mi sie, tylko amunicja trochę mniej - jakby ten żólty taki zalany był. Co następne Janusz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Dziwny ten kolor lufy wyszedł. Powinna być prawie czarna, a nie srebrna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Mi się bardzo podoba. Fajnie wyszła ta siatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 1 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Podoba mi sie, tylko amunicja trochę mniej - jakby ten żólty taki zalany był. Co następne Janusz? Następny w kolejce jest Sd.Kfz. 251/7 Ausf.D no i moja pantera dostanie nowe życie o ile uda mi się pozbyć śladów po wikolu i nie pourywam wszystkiego przy czyszczeniu Krzysiek co do tego żółtego "zalany" co masz na myśli bo nie mogę zrozumieć Dziwny ten kolor lufy wyszedł.Powinna być prawie czarna, a nie srebrna... Faktycznie trochę poniosło mnie z tym srebrnym... flak docelowo ma stanąć na dioramce która ma odległą przyszłość... do tego czasu poprawie. A i pytanie czy samą lufę poprawić czy całość Dziękuje za odzew... poczekam jeszcze może ktoś coś napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 No chodzi mi o to, że na zdjęciu wygląda jakby powierzchnia była nierówna, grudki czy coś. Nie wiem jak to opisać. Daj zdjęcie powiększone tych naboi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 1 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Może taki efekt wyszedł po zakurzeniu działka no i w tym naboi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Witam. To zapodałeś ekspresowy warsztat. Nie zdążyłem przeczytać do końca a tu galeria A efekt? Bardzo pozytywny. Bardzo podoba mi się malowanie i subtelne brudzenie. Duże brawa. Aż prosi się o tą podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 No to teraz jeszcze dodam, że trzeba by odkurzyć te pociski. Armata by się przecież zacięła po pierwszym wystrzale! I pewnie przydałby się do ich malowania jakiś lepszy metalizer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Teraz już wszystko jest jasne Janusz. Zdjęcie o którym mówiłem (ostatnie) - nie zajarzyłem że tam jest kilka rzędów amunicji i myślałem że jest tylko 5 naboi. Dlatego wydawało mi się to jakieś dziwne, bo czubki tylnych powodowały złudzenie optyczne (dla mnie) . Są ok co widać na tym które teraz wrzuciłeś. Sroki za zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Bardzo ładne działo - podoba mi się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi