ksiadz Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Witam Model zrobiony dla relaksu jednak takim modelem się nie okazał Jest to stary przepak matchbox-a żółty kolor ramek był jakiś taki drażniący, ale jak zacząłem malowanie żółtą farbą to miałem dość najgorzej nakładająca się farba Pomimo to model był dobrze spasowany i można go potraktować jako gadżet z filmu. Zapraszam do galerii: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Model zacny Gratuluję bardzo fajnego Medicoptera, aczkolwiek brakuje mu washa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slusar Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Całkiem fajnie to wyszło. Moim zdaniem byłoby jeszcze lepiej gdybyś lekko wygiął łopaty w dół. Dodałoby to realizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Te białe szyby to wina fotek czy im sie cos porobiło? a malowanie glossami wymaga silnych nerwów... umiejetnosci ... Bóg wie czego* *Niepotrzebne skreślic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topper Harley Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Próbowałem kiedyś z żółtym Tamiya X8 krył okropnie na "goły" plastik. Dodałem pod niego mr surfacer'a 1200. Żółty wyszedł w miare równo położony, bez przebłysków i nawet nie musiałem kłaść dużo warstw. Jeśli chodzi o model proszę Księdza to temat ciekawy. Model ok, tylko te tylne oszkelnie jakieś mleczne - to zabieg celowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Zdaje się, że to wyposażenie wnętrza z tyłu jest jasne, a nie samo oszklenie. Może jakieś parawany odgradzające chorego czy coś w tym stylu. Nie znam się na wyposażeniu śmigłowców medycznych ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 3 Kwietnia 2012 Share Napisano 3 Kwietnia 2012 Miło zobaczyć bliźniaka Ja w moim nie montowałem tych parawanów i widać jakieś tam wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi